MEDOJEVIĆ TVRDI: Vijesti preko Abazovića žele da kontrolišu službe bezbjednosti

Nebojši Medojeviću, predsjedniku Pokreta za promjene nije logično da koalicija “Crno na bijelo”, kako je to saopštio lider GP URA Dritan Abazović, kadrira u službama bezbjednosti.

Poslanik DF-a objavio je na svom Facebook profilu video iz perioda dok je Abazović bio član Pozitivne Crne Gore. U tom videu Abazović sa jednog skupa poručuje: “Stigle su promjene koje željeli smo žarko, novi premijer je Pajović Darko”.

 

“Da se podsjetimo kako je govorio Dritan o svom predsjedniku, Milovom predsjedniku Skupštine u prvoj partiji, a pominje i Žarka, Milovog potpredsjednika vlade i svog drugog predsjednika. Da li je Bojanić njegov treći predsjednik, a znajući ga i budući Milov predsjednik države?”, napisao je Medojević.

On u odgovoru korisnicima ove društvene mreže ističe da Abazović nikad nije u životu imao kontakt sa bezbjednosnim sektorom.

“Ali sada želi da sve to kontroliše. Ali to je želja vlasnika URE , vlasnika Vijesti. Partija URA je ostatak od Pozitivne koju su osnovali vlasnici medijakog koncerna Vijesti. Tzv druga familija. Imaju medije, banke, investicione fondove, građevinske firme, proizvodnju vode, sireva i slično. Ozbiljni tajkuni”, tvrdi Medojević.

On takođe ističe i da je Abazović odustao od ekspertske Vlade.

“Sad oće sektor bezbjednosti!!! A inače su zeleno lijevi. Nikad nije imao dodira sa ovim sektorom”, napisao je Medojević na Tviteru.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close