MEDOJEVIĆ TVRDI: Vijesti preko Abazovića žele da kontrolišu službe bezbjednosti - Volim Podgoricu

MEDOJEVIĆ TVRDI: Vijesti preko Abazovića žele da kontrolišu službe bezbjednosti

Nebojši Medojeviću, predsjedniku Pokreta za promjene nije logično da koalicija “Crno na bijelo”, kako je to saopštio lider GP URA Dritan Abazović, kadrira u službama bezbjednosti.

Poslanik DF-a objavio je na svom Facebook profilu video iz perioda dok je Abazović bio član Pozitivne Crne Gore. U tom videu Abazović sa jednog skupa poručuje: “Stigle su promjene koje željeli smo žarko, novi premijer je Pajović Darko”.

 

“Da se podsjetimo kako je govorio Dritan o svom predsjedniku, Milovom predsjedniku Skupštine u prvoj partiji, a pominje i Žarka, Milovog potpredsjednika vlade i svog drugog predsjednika. Da li je Bojanić njegov treći predsjednik, a znajući ga i budući Milov predsjednik države?”, napisao je Medojević.

On u odgovoru korisnicima ove društvene mreže ističe da Abazović nikad nije u životu imao kontakt sa bezbjednosnim sektorom.

“Ali sada želi da sve to kontroliše. Ali to je želja vlasnika URE , vlasnika Vijesti. Partija URA je ostatak od Pozitivne koju su osnovali vlasnici medijakog koncerna Vijesti. Tzv druga familija. Imaju medije, banke, investicione fondove, građevinske firme, proizvodnju vode, sireva i slično. Ozbiljni tajkuni”, tvrdi Medojević.

On takođe ističe i da je Abazović odustao od ekspertske Vlade.

“Sad oće sektor bezbjednosti!!! A inače su zeleno lijevi. Nikad nije imao dodira sa ovim sektorom”, napisao je Medojević na Tviteru.

1 komentar

  1. hey there and thank you on your information – I’ve definitely picked up something new from proper here. I did then again expertise several technical points the use of this site, since I experienced to reload the site many times prior to I could get it to load properly. I were pondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but slow loading cases instances will often have an effect on your placement in google and could damage your high quality rating if ads and with Adwords. Anyway I am including this RSS to my e-mail and can glance out for a lot more of your respective exciting content. Make sure you update this again very soon..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com