Šćekić i Obradović čestitali Bečiću: Našem društvu su potrebne suštinske reforme i mnogo pravde

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić i predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović čestitali su danas predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću izbor na tu funkciju, poželjevši mu uspjeh u radu.

Kako je saopšteno iz Opštine Berane, Šćekić je istakao da je uvjeren da povjerenje poslanika i građana Crne Gore Bečiću daje snažnu volju da najviše zakonodavno tijelo u zemlji vodi uspješno i pravedno, sa ciljem stvaranja slobodnog i demokratskog društva.

“Siguran sam da ćemo imati dobru i kvalitetnu saradnju, na dobrobit građana Berana i Crne Gore. U to ime, primite moje iskrene pozdrave”, stoji u čestitki predsjednika opštine Berane.

Obradović je, pak, naglasio da je povjerenje koje je Bečiću ukazano potvrda političkog kapaciteta, ličnog integriteta i autoriteta koji je stekao u razvoju demokratije u Crnoj Gori.

“Tako da ćete, čvrsto sam uvjeren, na polju parlamentarizma, kao jednom od najvažnijih faktora za napredak demokratije, dati svoj puni doprinos. Da bi stvorili novi entuzijazam za politiku jednakih šansi, našem društvu su potrebne suštinske reforme i mnogo pravde. Poznavajući Vas, siguran sam da ste spremni i odlučni da te reforme i sprovedete”, poručio je Obradović novom predsjedniku Skupštine.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close