JADRANKA BARJAKTAROVIĆ SE POVLAČI SA ESTRADE: Ostala bez tezgi, otvara butik

Crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarović postala je glavna tema medija u regionu kada je otpjevala u Crnoj Gori “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije!” i doživjela oštru osudu kolega i publike iz Srbije, a neki mediji su joj “zatvorili vrata”.

Jadranka je navukla bijes javnosti, ostala bez tezgi, dobijala je i prijetnje a na kraju je ugasila Instagram nalog.

Sada, prenose mediji u regionu, “gasi” i karijeru.

Barjaktarovićeva navodno planira da otvori butik i da se izdržava prodajom garderobe, jer tezgi nema.

“Nije pjevala nekoliko mjeseci, dobila je par tezgi i onda je sve stalo zbog skandala. Imala je dosta zakazanih nastupa po Srbiji, ali su joj sve otkazali. Počela je da moli prijatelje, uticajne menadžere, da joj zakažu koncerte u Bosni i Hercegovini, ali je tamo mnogo vlasnika lokala srpskog porijekla i ne žele da čuju za nju,” kaže izvor blizak pjevačici.

“Ona sada razvija plan da nešto radi privatno, butik joj je na pameti, to će krenuti kada prestane korona. Pričala je sa nama kako bi voljela da radi nešto sa ‘krpicama’, prati modu i tu će valjda imati više sreće. Paralelno će raditi veselja samo po Crnoj Gori, jer njena muzička karijera staje, sve pjesme je snimala u Beogradu,” rekao je Jadrankin prijatelj koji je želio da ostane anoniman.

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close