Pogledajte na kojem mjestu FIFA rang liste se nalazi naša reprezentacija - Volim Podgoricu

Pogledajte na kojem mjestu FIFA rang liste se nalazi naša reprezentacija

Fudbaleri Crne Gore nalaze se na 64. poziciji rang liste reprezentacija koju objavljuje Svjetska fudbalska federacija (FIFA).

Za ,,hrabre sokole“, koji su sakupili 1.369 poena, ovo je za jedno mjesto slabiji plasman u odnosu na prethodno izdanje rang liste, navodi se iz FSCG.

Crna Gora je u ovom mjesecu odigrala tri utakmice. U prijateljskom duelu sa Letonijom upisala je remi (1:1), dok je u Ligi nacija savladala Azerbjedžan (2:0), ali je i poražena od Luksemburga (2:1).

“Novembar će donijeti tri izazova za ,,hrabre sokole“ – 11. novembra dočekuju Kazahstan u prijateljskom meču, zatim tri dana kasnije gostuju Azerbejdžanu u Ligi nacija, dok će posljednji meč u ovom takmičenju odigrati protiv Kipra u Podgorici 17. novembra”, saopšteno je iz FSCG.

1 komentar

  1. Perhaps this is a bit off topic but in any case, I have been surfing about your blog and it looks really neat. impassioned about your writing. I am creating a new site and hard-pressed to make it appear great, and supply excellent articles. I have discovered a lot on your site and I watch forward to additional updates and will be back.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com