GLUMCI RIJETKO PRIČAJU O SVOJIM PRVIM BRAKOVIMA: Mima se oženio Sunčicom, a jedna je zbog ljubavi sve napustila, a ipak se razvela

Neki od naših najuspiješnijih glumaca rijetko govore o svom privatnom životu, a o svojim prvim brakovima skoro nikada i ne pričaju.

Naime, Mima Karadžić u javnosti je poznat kao vječiti neženja, malo je poznato da se 1992. oženio izvjesnom Sunčicom. Prema informacijama koje su dospjele u javnost, Mima se oženio Sunčicom 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave – Aranđelovdana.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Kum na vjenčanju bio mu je kolega Žarko Laušević. Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, te su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga ništa nije znalo. Proslavljeni glumac o ovom braku nikada nije govorio.

Žarkov život obilježile su dvije velike ljubavi, brak sa prvom suprugom Majom, sa kojom ima ćerku Asju i sina Dušana, i brak sa sadašnjom suprugom Anitom, sa kojom je dobio ćerku Janu. Drugu suprugu je upoznao na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Zaljubio se u nju, ali je odlučio da sačuva brak. Anita se zatim udala, rodila djevojčicu, ali su se njen i Žarkov život ponovo ukrstili i povezali. O Maji Laušević javnost veoma malo zna.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Glumac Voja Brajović je 2002. godine oženio koleginicu Milicu Mihajlović koja je od njega mlađa čak 23 godine, i njihov brak već 15 godina važi za veoma skaladan. Dobili su sina Relju, a Voja iz prethodnog braka sa Ljiljanom ima ćerku Iskru, koja je takođe glumica i sina Vukotu koji se bavi manekenstvom.

Voja i Ljiljana se znaju, što bi se reklo, od malih nogu. Ona je bila djevojčica iz njegovog komšiluka u Valjevu. Ljiljanin otac je bio ljekar, koji je liječio i malog Voju. Kada su se vjenčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici. Glumac i ona su se razveli u srednjim godinama.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close