MANDIĆ: Neću dozvoliti da tajkuni ukradu narodnu volju i sastavljaju vladu

“Kao neko ko je Zdravka Krivokapića postavio na mjesto nosioca liste koalicije Za budućnost Crne Gore i ko je vodio i upravljao izbornom kampanjom koalicije, neću  dozvoliti da crnogorski tajkuni ukradu narodnu volju i sastavljaju Vladu Crne Gore. Ovo što rade Miško Perović i grupa okupljena oko drugotajkunske porodice je neprihvatljivo za svakog čestitog čovjeka. Demokratski front stoji zajedno sa svojim narodom i nikada neće pristati da nam budućnost određuju oni koji su milione i milione evra pokupili u zajedničkim poslovima sa porodicom Mila Đukanovića. To je nedavno priznao lično Miško Perović, kada je u javnom nastupu “legalizovao” deset miliona Aca Đukanovića, koje je brat Mila Đukanovića zgrabio u privatizaciji banke kojom je upravljala porodica Perović”, kazao je večeras lider Nove srpske demokratija Andrija Mandić.
“Primjera radi, Srbija je krenula naprijed kada su tajkuni i pojedini činovnici ambasada prestali da sastavljaju njenu Vladu. Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, uspio je da oslobodi tu zemlju štetnog uticaja od tajkuna koji su je pljačkali, a korumpiranim činovnicama raznih ambasada stavio do znanja da je Srbija nezavisna država. Rukovođen tim iskustvom želim još jednom da im poručim da ovu narodnu slobodu nijesmo osvojili da bi je predali u ruke tajkunske ološi i druge bagre koja je umislila da narodu može ukrasti san i vjeru u  bolju budućnost, prirodan osjećaj za poštovanje pravde i izvjesniju ekonomsku sigurnost” dodao je Mandić.
Svoj toj tajkunskoj ološi mogu još jednom da poručim da im Demokratski front stoji na biljezi i nećemo im bez velike borbe i konačne naše pobjede dozvoliti da naš narod lažu, pljačkaju i kradu.
loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close