MEDIJSKI TIM KRIVOKAPIĆA: Izbori kao mogućnost nisu nagovještavani ni u jednom trenutku - Volim Podgoricu

MEDIJSKI TIM KRIVOKAPIĆA: Izbori kao mogućnost nisu nagovještavani ni u jednom trenutku

Medijski tim mandatara za sastav nove Vlade i lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravka Krivokapića demantovao je pisanje portala Nova.rs da je on bliži odluci da prekine razgovore o postizbornoj koaliciji, nego da popusti pod pritiscima i ne formira ekspertsku Vladu.

Naglašavaju da mandatar ni u jednom trenutku nije nagovještavao nove izbore kao mogućnost, jer ne postoji nimalo sumnje da će pregovori dovesti do onog što su građani čekali proteklih 30 godina – formiranje prve demokratske vlade Crne Gore.

“Navodi u tekstu koji se juče pojavio na portalu Nova.rs nisu mogli da poteknu iz ”kabineta mandatara”, jer takav kabinet ni u formalnom, a ni u suštinskom smislu ne postoji. Takođe, nisu mogli da poteknu ni iz najbližeg okruženja mandatara, jer se radi o konstrukcijama koje u ključnim stavkama ne odgovaraju činjenicama i trenutnom stanju pregovora. Izvor ne može biti bilo ko iz pregovaračkog tima profesora Krivokapića, već se radi o proizvoljnim i vrlo zlonamjernim konstrukcijama smišljenim da se ostvare nečiji politički ciljevi”, navodi se u reagovanju Krivokapićevog medijskog tima.

A.K.

1 komentar

  1. Hi! The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com