HUSOVIĆ: Novoj većini dajemo šansu da ispravi greške prema BS i Bošnjacima - Volim Podgoricu

HUSOVIĆ: Novoj većini dajemo šansu da ispravi greške prema BS i Bošnjacima

Lider Bošnjačke stranke Rafet Husović smatra da je ta partija, sudeći po reakcijama birača i javnosti, donijela ispravnu odluku o neulasku u novu vladu. Husović za RTCG kaže da su time dokazali da se nijesu vodili funkcijama, a da je na akterima buduće vlasti da pokažu kakav će odnos imati prema pripadnicima manjina.

“Vjerovatno najznačajnija od one da učestvujemo u referendumskoj kampanji. Ono što imam saznanje da je to jako prihvatljivo kod našeg članstva i šire, kod naših sunarodnika. U ovom trenutku ne predstavljamo samo Bošnjačku stranku nego i ostale Bošnjake u ostalim partijama i građane Crne Gore koji su pri ovom pro nezavisnom bloku za Crnu Goru”, rekao je Husović.

Treba sagledati kako će nova većina da se ophodi prema svim važnim pitanjima, uključujići i pitanje manjina.

“Dajemo im šansu da isprave neke greške upućene prema Bošnjačkoj stranci, pa i prema Bošnjacima”, rekao je on.

Husović je negirao da su ovu odluku donijeli pod uticajem DPS-a.

2 komentara

  1. The next time I just read a blog, I hope which it doesnt disappoint me just as much as brussels. After all, It was my replacement for read, but I actually thought youd have something interesting to talk about. All I hear can be a number of whining about something that you could fix in the event you werent too busy trying to find attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com