KOPITOVIĆ: Vuković ako ne odustane od novogodišnje proslave na Trgu, odgovaraće krivično

Odlučivanjem da u ovakvom trenutku, zdravstveno komplikovanom i krajnje složenom, u jeku širenja koronavirusa Glavni grad organizuje novogodišnje proslave je krajnje neozbiljno, a prije svega neodgovorno ponašanje bahatog pojedinca koji je, gle čuda, član Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, rekao je Član odbora Glavnog grada PzP i DF Ivan Kopitović.

“Iako je masovni skup od 6. septembra koji je okupio uhlebljene u državnim firmama, medju kojima je grlom i dlanovima prednjačio ,,neutralni” Vuković, bio epidemiološka bomba koja je Crnu Goru dovela do prvog mjesta na evropskoj ljestvici po stopi oboljelih na 100.000 građana, to kao da nije dovoljno članu nelegitimnog tijela (NKT) nego želi da još jednim skpom ugrozi živote građana Podgorice”, navodi se u reagovanju.

Kako je rekao Kopitović, svjestan je činjenice da je Vukoviću neophodno da iskali svoj bijes, nakon izbornog debakla, igrom i muzikom pozivam ga da odustane od ove sulude ideje jer će krivično odgovarati.

“Takođe, ne sumnjam da je gradonačelnik dobar organizator proslava i žurki, pa mu je matična partija povjerila organizaciju oproštajne DPS žurke krajem godine u vidu Kongresa, a ja mu toplo preporučujem da ,,partneri iz drvenih kućica” koji će biti prisutni na Kongresu izrade jednu kućicu i za još uvijek aktuelnog šefa države kako bi se privikao na civilizacijske uslove nakon bijega u šumu”, rekao je Kopitović.

Kako je naglasio, protiv gradonačelnika, N.N. lica i odbornika odlazeće vlasti koji podrže u Skupštini glavnog grada predlog da glavni grad, ipak, organizuje ovakvu proslavu biće podnešena krivična prijava zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim mjerama u cilju suzbijanja zaraznih bolesti, pa će isti shodno odredbama krivičnog zakonika snositi krivično- pravne posljedice.

loading...
Tagovi

Slične Objave

2 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close