ABAZOVIĆ: Danas sam razgovarao sa Božovićem - Volim Podgoricu

ABAZOVIĆ: Danas sam razgovarao sa Božovićem

Predsjednik GP URA, Dritan Abazović kazao je da je danas razgovarao sa ambasadorom Srbije u Crnoj Gori, Vladimirom Božovićem.

On je na Tviteru napisao da se sa Božovićem sastao usljed povećane diplomatske aktivnosti koju je imao u proteklom periodu.

“Usljed povećane diplomatske aktivnosti koju imam u proteklom periodu i susrete sa brojnim diplomatama, danas sam imao zadovoljstvo da razgovaram i sa ambasadorom Srbije u Crnoj Gori, Vladimirom Božovićem”, napisao je Abazović na Tviteru.

URA je Televiziji Crne Gore potvrdila da se Abazović sastao sa Božovićem.

“Susret sa ambasadorom Božovićem nije bio formalnog karaktera, što cijenimo nije ni uvijek nužno u njegovanju dobrih diplomatskih odnosa. Podsjećamo, na sličan način predsjednik Abazović se nedavno susreo i sa ambasadorima Višegradske grupe, njihovim ekselencijama ambasadorom Češke Karelom Urbanom, ambasadorom Poljske Arturom Domašovskim, ambasadorom Mađarske Jožefom Nemešijem i ambasadorom Slovačke Borisom Gandelom”, naveli su iz URE.

Kako dodaju tokom prethodnih sedmica Abazović se formalno susreo i sa mnogim ambasadorima u Crnoj Gori (Velike Britanije, Hrvatske, Rusije, EU…) te obavio mnoge značajne razgovore sa predstavnicima relevantnih međunarodnih organizacija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com