Optužili Đukanovića da je umiješan U UBISTVO PUKANIĆA Kabinet: Nacional reciklira laži radi tiraža - Volim Podgoricu

Optužili Đukanovića da je umiješan U UBISTVO PUKANIĆA Kabinet: Nacional reciklira laži radi tiraža

Kabinet predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića demantovao je pisanje “Nacionala” koji tvrdi da, navodno postoje audio snimci koji povezuju crnogorskog predsjednika sa ubistvom glavnog i odgovornog urednika “Nacionala” Iva Pukanića.

Nacional je objavio da je u posjedu audio snimka koji ukazuje da bi nalogodavac ubistva Pukanića mogao biti Đukanović.

“Ovdje sam gdje sam, neću da me se moji unuci i djeca stide živog. Bolje da se ponose sa mnom mrtvim”, navodno je rekao Jocić.

“Neistina objavljena na naslovnoj strani hrvatskog nedjeljnika „Nacional”, o umiješanosti predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u ubistvo Iva Pukanića, predstavlja reciklažu laži koja je još prije osam godina lansirana, i odmah nakon toga demantovana od svih aktera te konstrukcije, pa i od samog Sretena Jocića, koji je u Srbiji u međuvremenu pravosnažno oslobođen optužbi za ubistvo vlasnika “Nacionala”. Pritisci tadašnjeg policijskog rukovodstva Srbije, u vrijeme vlasti Borisa Tadića, da Jocić, lažno optuži Đukanovića, kako bi se na taj način diskreditovala Crna Gora i njeno rukovodstvo, nisu dali željeni učinak. Tada su raskrinkani kao jedan od brojnih metoda u pokušaju kriminalizacije Mila Đukanovića, koji razni obavještajno – medijskih centri, sprovode duže od 20 godina. Jedan od takvih pokušaja bila je i “Duvanska afera”, koja je i sudski verifikovana kao podmetačina, dok su svi akteri u tom procesu, pred italijanskim sudovima, pravosnažno oslobođeni svih optužbi”, ističu iz Đukanovićevog kabineta.

Dodaju i da “činjenica da „Nacional”, koji je bio glavno oruđe, u lažnoj „duvanskoj kampanji”, u susret godišnjici ubistva osnivača ovog lista, reciklira senzacionalistički obrađenu laž iz 2012. godine, smatramo očajničkim pokušajem dizanja tiraža i nuđenja svojih usluga onim centrima koji Crnu Goru i dalje doživljavaju kao svoju metu.”

1 komentar

  1. I actually wanted to write a quick comment to thank you for these fabulous solutions you are placing on this site. My particularly long internet look up has finally been recognized with useful facts and techniques to talk about with my relatives.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com