Prijave za Sajam praksi i stipendija do 7. novembra - Volim Podgoricu

Prijave za Sajam praksi i stipendija do 7. novembra

Prijave za Sajam praksi i stipendija, studenti završne godine osnovnih studija, specijalističkih, kao i studenti master studija Univerziteta Crne Gore,  mogu poslati do subote 7. novembra, 2020. godine.

Ovaj dvodnevni sajam,  na kojem će ukupno 50 poslodavaca ponuditi prakse i stipendije za studente, organizuje Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, 11. i 12. novembra 2020. godine, u zgradi tehničkih i na Pravnom fakultetu.

Prijavljeni studenti će imati mogućnost da se predstave i upoznaju sa poslodavcima i njihovom ponudom, prema rasporedu brzih intervjua, u trajanju od 15 minuta, u organizaciji Karijernog centra UCG.

Studenti se prijavljuju popunjavanjem formulara za prijavu koja se nalazi na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore, sekciji Karijerni centar (na linku: OVDJE), gdje su dati i kontakti koordinatora univerzitetskih jedinica i Karijernog centra Univerziteta Crne Gore ([email protected]), kojima treba poslati prijavu elektronskim putem.

Studenti mogu prijavu donijeti i lično, u zgradi Rektorata, ali svakako, preporuka je da prijavu pošalju elektronskim putem.

Prvog dana sajma, 11. novembra 2020. godine, u holu zgrade tehničkih fakulteta, prakse i stipendije će ponuditi 30 poslodavaca, za studente Arhitektonskog, Biotehničkog, Elektrotehničkog, Građevinskog, Mašinskog i Prirodno-matematičkog fakulteta.

Drugog dana sajma, 12. novembra 2020. godine, u holu Pravnog fakulteta UCG,  studentima Fakulteta političkih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta, na Pravnom fakultetu predstaviće se 20 poslodavaca.

Informacije o koordinatorima organizacionih jedinica, formular za prijavu i spisak poslodavaca dati su u nastavku i u prilogu 

Koordinatori:

Arhitektonski fakultet – Svetlana Perović, [email protected]
Mašinski fakultet – Igor Vušanović, [email protected]
Biotehnički fakultet – Jovović Zoran, [email protected]
Prirodno-matematički fakultet – Slađana Krivokapić, [email protected]
Građevinski fakultet – Jelena Pejović, [email protected]
Elektrotehnički fakultet – Vesna Popović Bugarin, [email protected]
Pravni fakultet – Velibor Korać, [email protected]
Fakultet političkih nauka – Vesna Simović Zvicer, [email protected]
Ekonomski fakultet – Nikola Đurišić, [email protected]

1 komentar

  1. An impressive share, I just with all this onto a colleague who was simply doing a small analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I uncovered it for him.. smile. So allow me to reword that: Thnx for your treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I’m strongly over it and enjoy reading much more about this topic. If at all possible, as you grow expertise, does one mind updating your blog with additional details? It is highly great for me. Big thumb up just for this post!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com