NAŠ MILOŠ IGRAČ MJESECA U NJEMAČKOJ: A nije sve išlo “po loju”, prvo ga je pregazio KAMION, sad je dobio KORONU - Volim Podgoricu

NAŠ MILOŠ IGRAČ MJESECA U NJEMAČKOJ: A nije sve išlo “po loju”, prvo ga je pregazio KAMION, sad je dobio KORONU

Lijevo krilo seniorske muške rukometne reprezentacije Crne Gore, Miloš Vujović koji brani boje Fuhse Berlina, proglašen je za najboljeg igrača mjeseca oktobra u jednoj od najjačih rukometnih liga svijeta.

Za portal Volim Podgoricu VOP, Vujović se osvrnuo i na nesreću koja ga je zadesila ove godine u avgustu i kako je došao do titule najboljeg igrača najjače lige za prethodni mjesec.

“OSJETIO SAM TEŽINU KAMIONA NA STOMAKU” Miloš Vujović za VOP otkrio detalje saobraćajne nesreće u Berlinu

“Nakon teške saobraćajne nesreće mogu slobodno reći da sam se vratio, na iznenađenje mnogih, jako brzo. Imao sam veliki motiv da se vratim što prije na teren I nisam mario koliko je to bilo opasno u tom trenutku”, počinje priču Vujović za VOP.

On je podsjetio da mu je trening prvih desetak dana išao jako teško.

“Prvih desetak dana treninga, nakon preležanog perioda, to je dosta tesko išlo, mnogi pokreti su mi ograničeni bili ,propratni uz velike bolove, ali svakim danom je bilo bolje i bolje” i dodao:

“Prvu utakmicu sam odigrao 11.oktobra u gostima protiv Leipziga. Tu sam postigao svoja prva 2 gola. Znao sam da to nije dovoljno i da moram još dosta da radim da bih više pomogao svom timu. Kako je vrijeme prolazilo, osjećao sam se sve bolje i bolje . Pa sam sa 2 postignuta gola došao do 10. Zavrijedio sam simpatije fanova, pa se tako našao na listi najboljeg igrača Fukse Berlina za oktobar mjesec”, kazao je za naš portal Vujović.

Miloš je istakao da mu je priznanje i više nego prijalo.

“Priznanje mi je više nego prijalo nakon svih problema koje sam imao u posljednje vrijeme,  međutim, stanje se i dalje nije stabilizovalo”, dodao je on.

Kako je istakao za portal VOP, pored tog priznanja radost mu je prekinula vijest da je pozitivan na koronavirus.

Za naš portal, crnogorski reprezentativac je kazao da se osjeća dobro.

“Sve je dobro, nemam velikih simptoma” , rekao je Miloš i dodao:

“Imao sam kvalifikacije sa reprezentacijom, koje su dosta bile riskantne zbog virusa koji je iz dana u dan sve gori i gori. Klub je u početku htio da me zaštiti i da me ostavi u Berlin, jer nisu htjeli da se nešto loše desi, ali ljubav prema domovini je presudila”, kazao je naš reprezentativac.

On je naveoo da je reprezentacija bila oslabljenja bez šest igrača.

“Igrali smo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo protiv Kosova i Rumunije u jako oslabljenom sastavu, bez pet, šest igrača,upravo zbog korone, i bilo je jako teško igrati, ali smo izvukli makar dva boda. Nadam se da ćemo u januaru biti kompletni i pokušati da pobijedimo Švedsku”, rekao je on.

Za VOP je istakao da je po povratku u Berlin uradio test koji je pokazao da je pozitivan.

“Po povratku u Berlin sam uradio test koji je pokazao da sam pozitivan. Opet odmor od 14 dana” i dodao:

“Teško je predvidjeti što se sve može desiti, ali za sad stvari ne izgledaju dobro. Za sad imamo tri propuštene utakmice. Nadam se da ce se uskoro stanje stabilizovati”, kazao je Vujović za VOP.

“Ove godine me sve stiglo. I saobraćajna nesreća i korona. Nadam se da neće više ništa”, zaključio je Miloš za naš portal.

Ekipa portala Volim Podgoricu VOP, Milošu želi brz oporavak i povratak na teren, kao  i da niže još uspjeha u karijeri.

Anđela Dragnić

Vuk Mitrović

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com