ABAZOVIĆ: Vratiti Budvi kosmopolitski duh i trasirati je stazama uspjeha

Predsjednik Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović čestitao je danas Dan opštine Budva 22. novembar rukovodstvu grada, Skupštini opštine Budva, svim odbornicima i građanima.

“Na dan kada je Budva oslobođena od fašizma u Drugom svjetskom ratu danas se prisjećamo žrtve onih koji su svoje živote dali za slobodu ovoga grada. Onih čija napregnuća i ideje i danas moramo baštiniti kao svijetle tačke naše istorije i temelje Budve ali i cijele Crne Gore a to su antifašističke vrijednosti”, poručio je Abazović.

On je kazao da Budvu treba nastaviti izgrađivati kao metropolu turizma naše zemlje, brižljivo voditi računa o njenom prostornom uređenju.

“Budva mora biti kosmopolitski grad u kojem dolaze ljudi sa svih merdijana i u kojem su svi rado dočekani. To je najveće bogatstvo Budve koje treba čuvati”, napomenuo je Abazović u čestitki.

On dodaje da se raduje svim novim projektima u ovom gradu i da vjeruje da će lokalna uprava za sve konstruktivne ideje i projekte imati podršku i u novoj Vladi.

“Neizmjerno smo dužni gradu koji čini okosnicu naše turističke privrede i naša briga prema njemu zadatak je svih dobronamjernih subjekata u društvu. Budvu treba trasirati stazama uspjeha”, poručio je Abazović.
loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close