“Nezakonita i neprimjerena odluka da se Vladu Georgijevu zabrani ulazak u Crnu Goru” - Volim Podgoricu

“Nezakonita i neprimjerena odluka da se Vladu Georgijevu zabrani ulazak u Crnu Goru”

Socijalistička narodna partija Crne Gore smatra da je odluka Uprave policije Herceg Novi da priznatom muzičaru Vladu Georgijevu zabrani ulazak u Crnu Goru na deset godina nezakonita i neprimjerena, saopšteno je iz te partije.

“Ovo nije prvi put da se Georgijevu zabranjuje ulazak u državu. Naime, hercegnovska policija mu to već ranije nije dozvolila, čak i kada je bilo potrebno da dođe u Herceg Novi zbog porodičnih razloga”, kazali su iz SNP-a.

Kako su rekli, nema drugog objašnjenja za ovakav postupak UP Herceg Novi osim da je u pitanju revanšizam njenih starješina, koji se svete Georgijevu zbog njegovih jasnih i neskrivenih političkih stavova.

Poznato je, ističu, da je Georgijev kritičar režima Mila Đukanovića i pristalica novih snaga vlasti u Crnoj Gori.

“SNP CG poziva nadležne u UP Herceg Novi da odustanu od donošenja ovakve odluke i da dozvole poznatom umjetniku da dođe u svoj rodni grad i da u budućnosti nastavi da uveseljava građane Crne Gore svojom muzikom. Svako drugo rješenje smatraće se kao osveta zbog javno deklarisanih političkih stavova Vlada Geogrijeva i kao takvo biće podložno reviziji kada na čelo MUP-a dođe ministar iz nove vladajuće većine”, zaključuje se u saopštenju.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com