Novo u sportskoj kladionici Meridian: Bruce Lee money back! - Volim Podgoricu

Novo u sportskoj kladionici Meridian: Bruce Lee money back!

Od sada poslednji meč na svom tiketu možeš da pratiš bez ikakve tenzije.

Svaki dan po neko novo iznenađenje iz sportske kladionice Meridian,  osim velikih dobitaka, navikli smo na fantastične promocije za sve!

Ako ih još uvijek nemate na društvenim mrežama, zapratite ih na Instagram i Facebook stranici kako bi bili u toku sa promocijama i bonusima koje su spremili za svoje pratioce!

 Mislimo da nema osobe koja nije vidjela sjajnu reklamu koju su snimii Buksovici, kao i do sad sve i ovo je nasmijalo svakog ko je pogledao, ali ovaj put ne samo da su nasmijali sve, već su nam i pokazali sjajne promocije sportske kladionice Meridian.

Kao što ste mogli primjetiti Draganov skok u vodu za tiketom je vrlo hrabar potez, pretpostavljamo da ste svi vidjeli njegovu sjajnu tetovažu na leđima, pa je sportska kladionica Meridian odlučila da zbog Draganove hrabrosti donese sjajnu promociju svim igračima.

Iskoristi i ti fantastičnu ponudu Bruce Lee money back i na promašen par tiket nije gubitan!

 Pravila su kao i uvijek jednostavna i nema ih puno, svaki tiket sa pogođenom kvotom 24+ i jednim promašenim parom donosi povraćaj novca X1, a za sve one koji vole veliku kvotu na tiketu, ovo je savršena prilika, naime svaki tiket sa pogođenom kvotom 1004+ i promašenim jednim parom, ostvaruje pravo na povraćaj uloga čak X100!

Buksovci ovaj put nisu samo nasmijali sve, već su donijeli fantastičnu promociju za sve igrače!

 A ako nemate nalog u sportskoj kladionici Meridian iskoristite priliku i ugrabite sjajne bonuse!

Registrujte se jednim klikom na meridianbet.me sajtu i ostvarite bonus 10e za sportsko klađenje i 100 besplatnih spinova za onlajn kazino.

45 komentara

  1. U poslednje vrijeme slabo igram po nekoliko utakmica na tiketu…nikako da dobijem… sad samo uzivo kladjenje

  2. Stara promocija, nije novina, barem za mene koji non stop idem u kladionicu.. Eto samo sto je fora jeste novi slogan tj slika Bruce Lee-a.

  3. Popizdis kada padnes samo na jednu tj obicno to bude za jedan gol, ali opet dobijes povrat dodje mi kao utesna nagrada.

  4. Meni dobro dodje ovaj money back jer pao pa barem imas fin povrat narocito ja koji igram bas dosta meceva.

  5. Meni dobro dodje ovaj povrat novca jer svakako pao si pa si pao, dodjes dobijes povrat i onda idemo jovo na novo sastavljati novi tiket.

  6. Ovakva utjeha mi nije dovoljna, kad padnem na jednu utakmivu nije mi nidocega , a ne da povrstim uplatu.

  7. E vidi jos Mila Djukanovic da iskoriste za reklamu i rijesili su igricu,ovo u svijet nema sta rade

  8. Jedna od boljih promocija koje imaju ove su kvote dobre mada im se te pare vazda i vrate svak ce opet tiket uplatiti ali ajde

  9. A dje da mi se desi da promasim samo jednu na kvotu 1000+ ne bi se od sramote mogao pojaviti u kladionicu po taj povrat

  10. Vodim se onim bolje ista nego nista.. Tako da i sa tim povratom da sastavim novi tiket.. Sto da ne

    1. Dobra stvar je, mada ja se bas iznerviram kad me izbaci jedna dyabe sav povracaj kad nema dobitka zbog jedne utakmice

  11. Sto bi rekli bolje ista nego nista na kraju krajeva. Inace je prelos osjecaj kad nanizes 20 meceva a baci te jedan i ne mozes da se gradis

  12. Sto se tice ovih povrata, ovo je glupost, msm kad padnem na jednu dobijem nervni slom i ne uzimam nikakav povrat

  13. Ja ovaj povrat nikad nisam uzeo, ja kad vidim da sam pao na jednu odma bacam tiket, ne cekam da vidim na koliko sam jos pao. Ne znam ni jesam li nekad imao pravo na povrat

  14. Otkako su ubacili ovaj money back, bar ponekad dobijem malo vise od uloga. Evo vise od godinu dana ja tiket pogodio nisam.

  15. Ima Meridian sve sto treba jednom ozbiljnom igracu, samo sto igrac nema srece i ne moze nista dobiti osim ovog povracaja. No i to je dobro, ranije ni to nisam dobijao.

  16. Osta li ko da ga Meridian nije angažovao da ih izreklamira ? E šta rade … Vrate mi stvarno na ovo kad promasim jednu , e sad povracaj im zavisi od kvote na tiketu .

  17. Ima li šta gore nego promašiti jednu i još ti Meridian vrati ulog za utjehu , a vratim ga i ja njima isti minut , odma odigram , to nikad ne podižem .

  18. Vala ovi buksovci od kad snimise reklamu konstantno neke promocije, mogli bi jos koju objaviti da nas iznenade jos necim novim

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com