KRIVOKAPIĆ OBJASNIO IZNENAĐENJE PREDLOGOM ZA MINISTARKU ODBRANE: Olivera Injac je najbolji ekspert za bezbjednost u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

KRIVOKAPIĆ OBJASNIO IZNENAĐENJE PREDLOGOM ZA MINISTARKU ODBRANE: Olivera Injac je najbolji ekspert za bezbjednost u Crnoj Gori

Iako se u crnogorskoj javnosti spekulisalo, ne malo iznenađenje izazvao je današnji predlog mandatara Zdravka Krivokapića da ministar odbrane u novoj vladi bude Olivera Injac.

Krivokapić je na konferenciji za novinare rekao da je Injac “najbolji ekspert za bezjbednost u Crnoj Gori”.

“Olivera Injac je jedini profesor bezbjednosti i vanredni profesor na Univerzitetu Donja Gorica. Završila je mnogobrojne seminare koji se tiču EU integracija, pisala je veliki broj radova, učestvovala u kreiranju strategija bezbjednosti. Govori dva jezika”, kazao je Krivokapić.

Injac je od 2008., zaposlena kao profesor na Univerzitetu Donja Gorica, na Odsjeku za humanističke studije.

Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Nikšiću 1999. godine, a postdiplomske studije je završila 2005. na Fakultetu političkih nauka.

Magistrarski rad odbranila je na Univerzitetu na kojem predaje, a doktorirala je na temu “Kulturološki aspekt međunarodne bezbjednosti”, januara 2011. godine.

V.R.

2 komentara

  1. Nemojte tako g Krivokapicu. Ima nas koji jos po nesto znamo iz ove oblasti. Konstatacija da je jedini strucnjak je degutantna.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com