UŽAS U ŠAPCU: Muž i ŽENA podvodili mlade djevojke, lokal koristili kao paravan

Muškarac V. G. (57) i njegova supruga E. G. (49) iz okoline Šapca uhapšeni su tokom noći u akciji šabačke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, jer su kako se sumnja trgovali ljudima i podvodili djevojke za novac!

Kafana kao paravan za prostituciju

Prema saznanjima “Blica”, sve se odigravalo u kafani “Zlatna greda” u mjestu Majuru kod Šapca. Pomenuta kafana postoji više od 100 godina, u pitanju je porodični biznis koji su naslijedili.

Prostituciju su “vodili” muž i žena, koja je inače Rumunka. Takođe, oni su imali su i saradnika, koji je u kafani bio zaposlen kao konobar.

U okviru kafane su imali apartmane u kojima se zapravo sve događalo. Djevojke koje su vrbovali za prostituciju imaju od 20 do 25 godina i prema našim saznanjima sve su lijepe, njegovane, dotjerane… Djevojke su porijeklom iz Bosne i Hercegovine, Šapca i drugih gradova u Srbiji.

Policija je izvršila pretres ovog objekta, gdje je zatekla četiri djevojke, koje su, kako se sumnja, pružale seksualne usluge i tri muškarca koji su bili korisnici seksualnih usluga.

Oduzet novac

– Pretresom prostorija pronađeno je i uz potvrdu oduzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara – navedeno je iz MUP-a.

Inače, kako se još saznaje prostitucija u ovom objektu traje duži vremenski period, a korisnici usluga bili su poznati muškarci iz Šapca.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close