Andrija Popović neće glasati za Krivokapićev sastav Vlade - Volim Podgoricu

Andrija Popović neće glasati za Krivokapićev sastav Vlade

Predsjedništvo Liberalne partije na današnjoj sjednici odlučilo je da ne podrži Vladu mandatara Zdravka Krivokapića.

Iz Liberalne partije su saopštili da su odluku uputili njihovom poslaniku u parlamentu Andriji Popoviću koji neće glasati za Krivokapićev sastav Vlade.

“LP neće pružiti podršku zbog samog sastava buduće Vlade, njenih konstituenata i njihovih programa koji su dominantno protiv suverene i nezavisne Crne Gore, zbog toga što je diskriminatorska po svim osnovama, nema pripadnika manjinski naroda pa ni većinski crnogorskog naroda u njenom sastavu”, objasnili su u Liberalnoj partiji, ističući da budući premijer i Vlada ruše ustavni koncept Crne Gore kao multietničke i građanske, sekularne i antifašističke države.

U LP poručuju da će, ako Krivokapićeva Vlada pokaže da nema namjeru da ruši Crnu Goru kao suverenu i nezavisnu državu i njen građanski koncept, te da nema namjeru da skreće sa evroatlanskog puta, biti veoma kooperativni i spremni da podrže sva predložena liberalno-demokratska akta Vlade, koja su na procrnogorskom i proevroatlanskom fonu.

“Predsjedništvo je na sjednici podržalo i izbor Jelene Marković, v.d. predsjednice Opštinskog odbora LP Nikšić za članstvo u Predsjedništvo LP, a na prijedlog predsjednika Popovića”, zaključeno je na elektronskoj sjednici partije.

1 komentar

  1. ШТА ОЧЕКИВАТ ОД ОВОГ НЕПИСМЕНОГ И НЕОБРСЗОВСНОГ ПУРОГО.ЕТА. ДУПЕ БИ МИЛУ ЛИЗАО САМО ДА ДОКАЖЕ КОЛИКО ГА ВИЛИ !

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com