NA GRANIČNOM PRELAZU SA CRNOM GOROM PROVEO 7 DANA SA DJETETOM: Odbačene krivične prijave protiv đakona Dojića - Volim Podgoricu

NA GRANIČNOM PRELAZU SA CRNOM GOROM PROVEO 7 DANA SA DJETETOM: Odbačene krivične prijave protiv đakona Dojića

Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću odbacilo je krivične prijave koje je Sektor kriminalističke policije Podgorica podnio protiv đakona Konstantina Dojića i njegove supruge Jolante.

Supružnici su bili osumnjičeni da su izvršili krivična djela “navođenja na ovjeravanje neistinitih sadržaja i posluge novcem”.

U rješenju se navodi da ne postoji osnovana sumnja da su supružnici izvršili navedena krivična djela niti drugo krivično djelo koje se goni po službenoj dužnosti.

Oni su, navodi se, bili nepravedno osumnjičeni pokušavajući da ispune svoju građansku obavezu i obezbjede privremeni boravak svom maloljetnom sinu, saopšteno je na sajtu eparhije budimljansko-nikšićke.

Konstantin Dojić je s maloljetnim sinom proveo sedam dana na graničnom prelazu Ilino brdo u junu ove godine, jer je granična policije odbila da im omogući ulazak u Crnu Goru po osnovu spajanja porodice.

Iz Uprave policije su tada kazali da im nije dozvoljen ulazak jer su državljani Kanade koja se ne nalazi na listi država čiji rezidenti mogu bez ograničenja ulaziti u Crnu Goru, s obzirom na okolnosti izazvane virusom korona.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com