“Simović iz nužde postao ponovo Nikšićanin i izgubio vezu sa vremenom” - Volim Podgoricu

“Simović iz nužde postao ponovo Nikšićanin i izgubio vezu sa vremenom”

Počev od 15. oktobra tekuće godine, broj stanovnika Nikšića se “povećao” dolaskom poljoprivrednog i zdravstvenog eksperta, g-dina Simovića na čelo Opštine, saopštili su iz OO SNP Nikšić.

Kako su kazali, ovaj iznenadni “priliv” ne može promijeniti sliku o višedecenijskoj vladavini DPS-a i njegovih satelita, kada je ovaj grad napustilo na hiljade ljudi izgubivši nadu da u njemu mogu naći uslove za rad, stvaranje porodice i pristojan život.

„Da je pomenuti predsjednik Opštine, koji je iz nužde ponovo postao Nikšićanin, izgubio vezu sa vremenom, dokazuje i izjava da je Nikšić grad čelika“, navodi se u saopštenju.

Očigledno je, dodaju, da se radi o vremeplovu jer da je g-din Simović razgovarao sa nekim od radnika bivše Željezare saznao bi da “grad čelika” ima samo 350 zaposlenih, da su zarade daleko ispod prosjeka u državi, te da rade u veoma teškim uslovima gdje su česte i najteže povrede na radu.

„Menadžment Vam, gospodine Simoviću, to neće saopštiti a Vi ste davno odustali od komunikacije sa radnicima. Nikšićani poput Vas, pored Đukanovića i eks predsjednika Vujanovića, koji ste rođeni Nikšićani, u rodnom gradu ste postali “persone non grata” jer ste uspjeli da u periodu transformacije društvenog kapitala i privatizacije uništite privredni život Nikšića“, kazali su iz SNP-a i dodali:

„Vašim dolaskom započete su „krupne investicije“, započeto je farbanje vodoravne saobraćajne signalizacije, doduše na temperaturama koje ne odgovaraju tehnologiji, pa pretpostavljamo da će podloga trajati kao i Vaš mandat u Nikšiću. Napravili ste i drugi radikalni potez, uspjeli ste da otjerate sirotinju koja prodaje poljoprivredne proizvode u blizini Osnovnog suda. Naravno da tu treba pokazati snagu države a ne prema onima koji godinama eksploatišu i zloupotrebljavaju resurse Nikšića. Zato Vam iz SNP-a poručujemo “krečenje” po gradu neće izmijeniti suštinu Vaše vladavine, jer Nikšićani pamte duže nego što Vi pretpostavljate.“

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com