ABAZOVIĆ: Tačno je da mi je nuđen 21 milion eura - Volim Podgoricu

ABAZOVIĆ: Tačno je da mi je nuđen 21 milion eura

Lider Građanskog pokreta URA i kandidat za potpredsjednika Vlade Dritan Abazović je saopštio da su tačne informacije da mu je nuđen 21 milion eura, ali je negirao da mu ih je nudio humanista Hajriz Brčvak, kako je to tvrdio biznismen Miodrag Daka Davidović.

Komentarišući tvrdnje Davidovića koji je optužio humanistu Hajriza Brčvaka da je Abazoviću nudio 21 milion, lider URA je rekao da je dobijao ponude sa više strana, ali da mu ih nije nudio Brčvak.

“Prošao sam medijsku torturu sa mnogim medijima izv regiona i domaćim portalima. O Brčvaku mislim sve najbolje. Poznajemo se. To je ta cifra koju je pomenuo Davidović, ali neću iznositi ko je šta nudio. Nije tačno da je to ponudio Brčvak. Istina je da sam dobijao ponude od nekih klanova. Ne želim da od sebe pravim žrtvu. Imam velike pritiske jer je ulog ogroman koji smo dobili nakkn izbora. Ali, ne osjećam se nebezbjedn”, rekao je večeras u emisiji Načisto na TV Vijesti Abazović.

Kaže da misli da u Upravi policije, ANB-u i tužilaštvo postoje ljudi koji mu ne žele nikakvo zlo.

“UP mi nije dala nikakav papir koji sam tražio da mi da crno na bijelo da da je moja bezbjednost ugrožena ili nije. Da mi daju potpisan papir. Nisu. Misle da ću da pokleknem ako to ne urade. Ali me ne poznaju”, rekao je on.

1 komentar

  1. Spot on with this write-up, I truly believe this site requirements additional consideration. I’ll likely to end up again to see additional, thank you for that info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com