PUCNJAVA NA STAROM AERODROMU: Zbog nanošenja povreda vatrenim oružjem krivična prijava protiv mladića iz Podgorice - Volim Podgoricu

PUCNJAVA NA STAROM AERODROMU: Zbog nanošenja povreda vatrenim oružjem krivična prijava protiv mladića iz Podgorice

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv osumnjičenog E.O. (24) zbog povreda koje je vatrenim oružjem nanio D.G. (30) u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Događaj se dogodio u decembru prošle godine kada je, tada nepoznata osoba upotrijebila vatreno oružje u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

“U kasnim večernjim časovima 9. decembra 2019. godine upotrebom vatrenog oružja oštećenom D.G. (30) nanijete su povrede u predjelu lijeve potkoljenice.Na osnovu forenzičkih vještačenja, kao i kriminalističkih mjera i radnji koje su preduzete prikupljeni su dokazi na osnovu kojih je policija došla do sumnje da je krivično djelo izvršeno od strane E.O. (24)”, navodi se u saopštenju.

Protiv E.O podnijeta je krivična prijava Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivična djela laka tjelesna povreda i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih sredstava.

V.M.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com