ABAZOVIĆ: Svi moraju biti jednaki pred zakonom, to važi i za Branislava Mićunovića - Volim Podgoricu

ABAZOVIĆ: Svi moraju biti jednaki pred zakonom, to važi i za Branislava Mićunovića

Svi građani moraju biti jednaki pred zakonom, a to važi i za Branislava Mićunovića, saopštio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

“Aktivnosti policije nemaju nikakve veze sa njegovim vjerskim, nacionalnim ili političkim opredjeljenjem, već sa Ustavom i zakonima ove zemlje”, saopštio je Abazović.

Abazović je čestitao  direktorima i svim pripadnicima Uprave policije i ANB-a “na profesionalno obavljenim zadacima”.”Žao mi je što Badnji dan nijesu proveli sa svojim porodicama već su bili na radnim mjestima”.

Abazović je u saopštenju naveo i da svim pravoslavnim vjernicima želi srećan Božić.

“Uz želju da nas u budućnosti sve više toga spaja, a sve manje toga dijeli. Neka blagadani podare radost svakoj porodici u Crnoj Gori. Najveće ograde su zapravo u našim glavama. Kada njih jednom preskočimo, bićemo jako uspješna država. Takvu budućnost dugujemo Crnoj Gori”, naveo je Abazović.

2 komentara

  1. Nijesam znava’ do jutros, kad slučajno obratih pažnju – da je ovi vaš portal dripačko SRBO-ČETNIČKO SMEĆE! Mislio sam da iza ovoga krasnoga imena “VOLIM-PODGORICU” stoji neka civilizovana, građanska, crnogorska i proevropska ekipa – kad ono: vi ste obična SRBO-ČETNIČKA BAGRA!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com