O MOĆI BRANA MIĆUNOVIĆA SVJEDOČE I DVIJE IZREKE: Ovaj kontroverzni crnogorski biznismen već dugo važio je za nedodirljivog

Nikšićanin Brano Mićunović (60), koji je u srijedu uhapšen u Budvi, već duže vrijeme važi za nedodirljivog i kontroverznog crnogorskog biznismena, a kakva je njegova reputacija svjedoči i to što je ušao u moderne narodne izreke.

Prije nego što su svi pričali o škaljarcima i kavčanima Crnom Gorom, a i šire govorilo se “Kuda Zeta rijeka teče? Ona teče kuda Brano reče!”.

Pojedini poznavaoci društvenih prilika u Crnoj Gori Mićunovića označavaju kao gospodara Crne Gore iz sijenke koji ima svoju “vojsku”. Tvrdili su da je opasan i da se bez njegovog odobrenja ne može završiti nijedan ozbiljniji posao iz sive zone i da njegovo ime ne treba ni pominjati.

O tome svjedoči još jedna izreka koja se odomaćila u narodu: “Nema kralja nema Tita, sad se ođe Brano pita”.

Podsjećamo, danas je cijelii region ispratio  vijest o Mićunovićevom hapšenju. On je lišen slobode u okviru kompleksa hotela “Splendid”, gde se nalazi i jedna od njegovih kockarnica, zajedno sa još nekoliko tjelohranitelja. Tom prilikom pronađenu su dva pištolja i određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

loading...
Tagovi

Slične Objave

2 komentara

  1. ŠTO PRETJERUJETE. OPASNIJI SU ŠKALJARCI I KAVČANI 100 PUTA. ON JE BEZOPASAN POTPUNO. TO SU PRIČE. SVI MOŽEMO KAD IMAMO PARE DA OKUPIMO VOJSKU OKO SEBE.

  2. PUSTITE BRANA . BRANO JE OK. IMA MNOGO OPASNIJIH TIPOVA.KOJI TUMARAJU PO CG. BRANO PLACA SVE UREDNO NEGO IMA OVIH DRUGIH IZ BIVŠE VLASTI KOJI SU SE OGRIJEŠILI O GRAĐANE CG

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close