MANDIĆ: Đukanović će biti prinuđen da potpiše Zakon o slobodi vjeroispovijesti - Volim Podgoricu

MANDIĆ: Đukanović će biti prinuđen da potpiše Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić kazao je da će 20. januara na vanrednoj sjednici crnogorskog parlamenta biti izglasani svi zakoni koje je predsjednik Milo Đukanović vratio na ponovno odlučivanje, među kojima su i izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

On je poručio da će Đukanović biti prinuđen da tog datuma sve potpiše.

“Kohabitacija između nove Vlade i Đukanovića odigravala se na onaj način na koji smo i mi govorili da će se desiti. Znali smo da neće biti dobre saradnje, i samo se čekalo da neko nekoga prevari. Činjenica je da Đukanović u prevarama ima veliko iskustvo. Vlada je očekivala da će on uraditi ono na šta ga obavezuje Ustav, ali se ispostavilo da je procijenio da može da pronađe pukotinu i tome teži”, kazao je Mandić gostujući na TV Pink.

Prema njegovim riječima, građani očekuju da Vlada radi odlučnije i brže, kako bi mogle da se osjete promjene nakon 30 godina.

“Prošlo je mjesec, nijesu urađeni očekivani koraci, pa oni koji su bili na vlasti žele da se ponovo vrate tu gdje su bili. Ovo je sada jedna trka sa vremenom i ometanje parlamentarne većine, ali mi imamo dovoljno snage i podršku građana da demontiramo taj mafijaški režim”, rekao je Mandić.

Povodom nedavnog hapšenja nikšićkog biznismena Brana Mićunovića, Mandić je istakao da se još nije utvrdila istina u vezi sa njegovim hapšenjem.

“Koristi su imali i oni koji su ga hapsili, a svakako je imao Brano Mićunović jer mu je bio oduzet alat sa kojim je trebalo da zauzima manastire”, naveo je Mandić.

1 komentar

  1. Resources similar to the one a person pointed out here may well be very useful to me! I will set up a link to this web page on my small blog. I’m particular my personal site visitors will discover which really helpful.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com