IZ SNP-a PORUČILI: Prošlo je vrijeme kada su DPS i SD vodili kolo, tragikomične su njihove optužbe za nepotizam

Zaista je tragikomično kada vas za partijsko zapošljavanje optužuju pripadnici partije koja je fabrikovala brojne afere, koja je nadaleko poznata po korupciji, nepotizmu i zapošljavanju odanih partijskih kadrova, ali i dovođenju ogromnog broja svojih članova i simpatizera sa sjevera u Podgoricu kako bi ih udomila i obezbijedila, poručili su iz Socijalističke narodne partije odgovarajući na brojne kritike povodom najavljene “podjele po dubini” rukovodećih pozicija između članica vladajuće koalicije.
Još je, kako kažu, problematičnije kada optužbe o nedosljednosti i nepoštovanju sporazuma i
procedura dolaze od Marka Rakočevića, člana Glavnog odbora Socijaldemokrata.
“Podsjećanja radi, riječ je o čovjeku koji je na čelu Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada, a koji je zabranio čuveni „patriotski skup“ 6. septembra prošle godine, dan nakon što je skup održan!
Toliko o gospodinu Rakočeviću i njegovom poštovanju procedura i propisa ove države, koju njegovi partijski saborci tako zdušno brane od „velikosrpskih nacionalista“ i „svetosavskih eksperata“”,  navode iz SNP-a.
Socijalistička narodna partija Crne Gore, kako dodaju, uvjerava građane da je doba kada su DPS i SD
vodili kolo prošlo i da nas nikakve floskule i besprizorni napadi neće pokolebati u namjeri da doprinesemo stvaranju boljeg i pravednijeg društva.

loading...

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close