Na ovom putu obustavljen saobraćaj za šlepere i kamione sa prikolicom

Na putu Berane -Rožaje došlo je do obustave saobraćaja za kamione sa prikolicom i šlepere zbog snijega, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Iz ove institucije, saopšteno je, da se u Crnoj Gori u nižim regijama saobraća po suvim kolovozima, dok na sjeveru i u nekim centralnim predjelima ima poledice.

Na dionici Šavnik –Žabljak saobraćaj je moguć  za putnička i kombi vozila. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje zbog snijega.

Iz AMSCG-a, upozorili su na opasnost od odrona na putevima duž klisura i usjeka. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja, prilagođena vremenskim uslovima i stanju na putevima.

Na putu Dinoša-Cijevna Zatrijebačka zbog bušačko minerskih radova, saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila, u periodu od osam do 16 časova.

Zbog radova na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica, na dionici Komanski most-skretanje za Bandiće, preporučuje se opreznija vožnja.

Iz  AMSCG-a su saopštili da ulazak i izlazak iz zemlje preko graničnih prelaza, odvija se bez ikakvih problema, 24 sata nedeljno.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close