UHAPŠENA DVA STRANA DRŽAVLJANINA: Bjelorus nanio teške povrede Rusu

Budvanska policija uhapsila je četrdesetsedmogodišnjeg državljanina Bjelorusije A.G. zbog sumnje da je nanio teške povrede Rusu A.M. u naselju Gospoština, saopšteno je iz Uprave policije. Slobode je lišen još jedan državljanin Rusije zbog kršenja zdravstvenih mjera.

Državljanin Rusije A.M. hospitalitzovan 11. januara zbog teških povreda koje su mu nanijete u budvanskom naselju Gospoština.

„Budvanska policija je identifikovala i lišila slobode slobode A.G. (47) iz Bjelorusije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu A.M. Osumnjičeni se tereti i za krivično djelo nepostupanje po zdravstevnim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti“, saopšteno je iz policije.

Osim toga, policija je uhapsila i E.L. (29) državljanina Rusije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

„Osumnjičeni su juče privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru uz krivične prijave na dalje postupanje“, navodi se u saopštenju.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close