“Krivokapić zasmijao svakoga, a uplašio – nikoga” - Volim Podgoricu

“Krivokapić zasmijao svakoga, a uplašio – nikoga”

Socijaldemokrate su saopštile da je jučerašnjim javnim pokušajem prevaspitavanja 14.000 prosvjetnih radnika premijer Zdravko Krivokapić sebe učinio smiješnim, te da takvim ponašanjem nije uplašio nikoga.

Smatraju u SD-u tužnim pokušaj premijer da autoritet kupi utjerivanjem straha.

“No, čak i to je radio tako nevješto, udarajući potpuno sumanuto i nemoćno o govornicu, da je izgledao komično. Tačno vidimo da ga je neko naučio da ‘mora da lupi šakom o sto’. Samo, premijeru, vjerovatno nijesu mislili baš bukvalno”, poručuju iz SD-a.

Bilo je, navode, i mučno gledati ga kako “otvoreno, i bezobrazno nezakonito, ljudima prijeti otkazima, u nemogućnosti da nađe izlaz iz gorućeg problema: davanje naknade prosvjetarima za dodatni rad tokom pandemije”.

“Ako treba neko da ga nauči kako da isplati to što su prosvjetari zaslužili, ima dosta stručnih ljudi i u Ministarstvu prosvjete i u Sindikatu prosvjete, koji u prethodne četiri godine nijesu imali takvih problema, već naprotiv: povećali su plate i sve isplaćivali redovno. A njemu se evo ‘požari’ oko plaćanja otvorili za svega mjesec dana. Pa bi valjalo da ipak uzme u obzir da je možda do njega i (ne)sposobnosti njega i tima mu da se nose sa obavezama”, kazali su iz SD-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com