GLUMICA SNIMA SERIJU O MIKINOJ ŠKOLI STRAVE: Radulovićeva ekranizuje strahote koje je trpjela od učitelja glume - Volim Podgoricu

GLUMICA SNIMA SERIJU O MIKINOJ ŠKOLI STRAVE: Radulovićeva ekranizuje strahote koje je trpjela od učitelja glume

Glumica Milena Radulović (25), koja je podnijela krivičnu prijavu protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (69) za silovanje i seksualno uznemiravanje, odlučila je da o svom bolnom iskustvu snimi seriju,otkriva Kurir.

Mlada glumica je napisala scenario o svemu što je proživela u Aleksićevoj školi „Stvar srca“, a taj komad će se najvjerovatnije zvati „Učitelj“.

“Milena Radulović odlučila je da otkrije sve što je doživjela od Aleksića. Sjela je i napisala scenario i uskoro bi trebalo da krene snimanje serije. Radni naslov serije je „Učitelj“ i, po svemu sudeći, tako će se i zvati. Biće tu sve detaljno ispričano, otkriće se vjerovatno i neki novi detalji. Radulovićeva se za takav korak odlučila kako bi, pored ostalog, ohrabrila sve djevojke koje trpe seksualno nasilje da to i prijave. Da nijedna više ne doživi ono što je ona preživjela”, otkriva izvor Kurira.

Podsjetimo, Milena Radulović je prijavila policiji da je od svoje jedanaeste godine pohađala školu glume „Stvar srca“ u Beogradu, vlasnika Miroslava Aleksića. Kako je navodno ispričala, u oktobru 2012, kada je bila maloljetna, dok je pohađala grupni čas, Aleksić ju je poljubio bez njenog pristanka.

“Kako je dalje rekla, do maja iduće godine na časovima je, koristeći kao opravdanje da je to iz pedagoških razloga i da se tako izaziva iskrena reakcija za buduću glumicu, Milenu dodirivao. Takođe, kako je ispričala, u maju, dok je imala individualni čas, Mika ju je natjerao da imaju odnos protiv njene volje, što je ponovio početkom juna”, kaže izvor iz istrage i dodaje da je mlada glumica u junu 2013. napustila školu glume i upisala FDU.

Sve se dešavalo u školi

“Jedna maloljetna Aleksićeva učenica je navodno ispričala istražiteljima da od svoje 15 godine pohađa časove glume i da je u prostorijama škole, za vijreme grupnog časa, Mika pozvao da dođe u njegovu kancelariju, gdje su bili sami, a gdje je komentarisao njen izgled, a zatim je dodirivao. Kako je rekla, to je prvo činio preko odjeće, a potom ju je natjerao da se skine”, kaže sagovornik upoznat sa slučajem i dodaje da je poslednja žrtva seksualno zlostavljana krajem prošle godine.

Pošto su djevojke prijavile slučaj policiji, pijre devet dana je uhapšen Miroslav Aleksić. Njemu je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, na kom je negirao krivicu, određen pritvor do 30 dana, te je prebačen u pritvor Centralnog zatvora.

Kurir.rs

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com