Hapšenje zbog heroina i marihuane - Volim Podgoricu

Hapšenje zbog heroina i marihuane

 

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Odsjeka za borbu protiv droge i krijumčarenja – Grupa za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat su juče, 23. decembra 2014. godine, lišili slobode V.M. (25) iz Kotora i od njega oduzeli oko 41 gram materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin i manju količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana., saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, policijski službenici su juče, u naselju Sveta Vrača u Kotoru, kontrolisali V.M, a potom postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i vozila koje koristi V.M. 

Pretresom vozila marke „VW Golf 5“, podgoričkih registarskih oznaka, ispod sjedišta suvozača pronađena je plastična kutija u kojoj se ukupno nalazilo pet pvc kesica koje su sadržale materiju za koju se sumnja da je opojna droga heroin, a pronađena je i digitalna vaga za precizno mjerenje. 

Pretresom stana koji koristi V.M, u spavaćoj sobi, u futroli od fotoaparata pronađena je jedna pvc kesa sa sadržajem materije, za koju se takođe sumnja da je opojna droga heroin. U istoj prostoriji, na jednoj polici, pronađena je kartonska kutija sa rasutim praškastim tragovima, za koje se sumnja da su tragovi heroina, dok je u drugoj kartonskoj kutiji pronađen manji pvc zamotuljak koji je je sadržao materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. 

Sva pakovanja sa pomenutim materijama, za koje se sumnja da su opojne droge su oduzeta i biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru. 
O rezultatima pretresa obaviješteno je Više državno tužilaštvo u Podgorici. 

V.M. je lišen slobode, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

Nakon lišenja slobode V.M. je, uz krivičnu prijavu, juče, sproveden nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost. 

(Analitika)

 

1 komentar

  1. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com