POLICIJA ZAPLIJENILA FORD: Automobil planirali da koriste u likvidaciji? - Volim Podgoricu

POLICIJA ZAPLIJENILA FORD: Automobil planirali da koriste u likvidaciji?

Budvanska policija oduzela je juče  automobil “ford fiesta”, koji je navodno danima bio parkiran u naselju nedaleko od odmarališta BIP i hotela “Šajo”  u blizini glavnog gradskog bulevara.

“Vijestima” je rečeno da policajci sumnjaju da je to vozilo ukradeno i da su kriminalci namjeravali da ga korsite tokom još jednog vatrenog obračuna.

Inspektori  su pozvali kolege forenzičare i predali im automobil, navodno ukraden jednome Cetinjaninu.

Ekipa forenzičara detaljno je pretražila automobil, uzeti su otisci i tragovi, koji su nakon toga upućeni u Danilovgrad na vještačenje.

(Vijesti)

2 komentara

  1. After study a handful of the websites on your own internet site now, and that i really like your technique for blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and you will be checking back soon. Pls check out my web page too and told me what you think.

  2. This is very useful suggestions. I have to say I really like reading this article alot. It helps me to turn into better grasp about the subject. It is all well and good produced. I will definitely search for this kind of material incredibly intriguing. Hopefully you can present more one day.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com