KONAČNO: Kvar uklonjen, vozovi krenuli - Volim Podgoricu

KONAČNO: Kvar uklonjen, vozovi krenuli

Putnici voza koji je jutros u sedam sati zaustavljen u Mojkovcu na putu iz Bijelog Polja ka Podgorici, krenuli su autobusima nakon šest sati čekanja, saopštila je  portparolka Željezničkog prevoza Crne Gore Ana Božović.

Iz Željezničke infrastrukture su kazali da je kvar na mreži kod Mojkovca popravljen oko 16 sati, a da je normalizovan saobraćaj.

Voz koji je iz Bijelog Polja krenuo ka Podgorici oko 6.35 zaustavljen je u Mojkovcu, jer je pokidana kontaktna mreža. Putnici su nakon tri sata čekanja prevezeni autobusima koje je organizovao ŽPCG do Bijelog Polja, odakle su nešto nakon 13 sati krenuli prema Podgorici.

„Jedan dio putnika odlučio je da ide autobusom , dok je drugi sam obezbiijedio prevoz. Plan ŽPCG je da ih autobus prebaci do željenih destinacija, nazad prema Baru“, kazala je Božović za portal RTCG.

Voz, koji je jutros krenuo iz Bijelog Polja ka Podgorici, zbog kvara na kontaktnoj mreži bio je nekoliko sati zaustavljen  u Mojkovcu.

Putnici su nezadovoljni jer su nakon više od pet sati čekanja krenuli autobusima do željenih destinacija. Havarija je izazvala i neka kašnjenja u međunarodnom saobraćaju pa je brzi voz iz Bara, takođe kasnio.

 (Rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com