Saša Popović otkrio istinu o Karleušinom honoraru: Ne sjedi tu za džabe, ne sjekirajte se, zaradi više nego svi mi! - Volim Podgoricu

Saša Popović otkrio istinu o Karleušinom honoraru: Ne sjedi tu za džabe, ne sjekirajte se, zaradi više nego svi mi!

Već nekoliko mjeseci u javnosti se spekuliše da li su članovi žirija muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ plaćeni za učešće u tom programu ili ne.

Međutim, kako stoje stvari, izgleda da nikada nećemo dobiti odgovor na to pitanje, budući da Jelena Karleuša i direktor „Grand produkcije“ iznose potpuno drugačije priče. Naime, dok Saša Popović tvrdi da Jelena ima više nego dobar honorar, Karleuša kaže da žirira besplatno!

“Dušku sam kupila sat za rođendan, ali naravno da to nije bilo od Popovićevog honorara. Od njegovog honorara ne mogu da kupim ni grisine. Radim u žiriju za dobar rejting, dobre odnose sa „Grandom“ i sa Sašom i zaista nemam honorar. Ne znam za ostale, možda oni imaju neku lovu i interes”, rekla je Jelena, prenosi Alo!

S druge strane, direktor „Granda“ Saša Popović tvrdi suprotno.

“Karleuša ne sjedi za džabe u žiriju, ne sjekirajte se! Zaradi ona mnogo više nego svi mi”, rekao je Popović, koji je potom pohvalio Jelenu.

“Nedavno sam bio na njenom nastupu i bio sam fasciniran. Ona zaista na bini izgleda svjetski i nije imala nijedan falš za dva sata, koliko je nastupala. Pjeva odlično i evidentno je da od kada je ona u žiriju, razvaljujemo sa rejtingom. Naravno, neću da potcjenjujem ostale članove žirija, ali Jeca zaista izaziva pažnju”, zaključio je Popović.

1 komentar

  1. Kao dugogodisnji novinar cekao sam zgodnu priliku da vam saopstim NEVEROVATNU VEST…
    Popravka zimskih cipela (uglednog brenda!), placenih 320 evra, kostala je SAMO 3 evrica!!! Ocima nisam mogao da verujem da se nije ni primecivalo da je odvaljeni djon u stanju kao kada sam ih kupio!
    Muku sam imao da pronadjem majstora za popravku. A o ceni i da ne govorim! Naravno, bez ikakve garancije majstora…
    Slucajno, kao sto u zivotu obicno biva, saznao sam za majstor “BILI”-ja, u radionici “GALANT” u Tivtu. Rekose mi da je veoma sposoban i savestan majstor… “GALANT” je, inace, na uglu, uz magistralni put, na samom ulazu u centar Tivta… Dosta rezervisano – pitao sam majstor Bilija za popravku…
    – Moze, odgovori majstor Bili, dodjite posle podne…
    Sa strepnjom sam tek posle dva dana dosao i, rekoh, nisam verovao da su to cipele koje sam mu ostavio! A tek kada je rekao da popravka kosta SAMO 3 (TRI) evra – zanemeo sam…
    U vremenu opste pljacke, otimanja svega i svacega, prevara svake vrste…, ovako nesto je, zaista, NEVEROVATNA VEST koju zelim da podelim sa citaocima mog omiljenog i ujedno najboljeg portala u Crnoj Gori. I iz Podrorice vredi da se “skoci” do Tivta i majstor Bilija, zar ne?
    p.s. “GALANT” radi dvokratno a majstor Bilija poznaju svi u Tivtu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com