Jelena Karleuša: Izgubila sam dvije bebe poslije Ušća - Volim Podgoricu

Jelena Karleuša: Izgubila sam dvije bebe poslije Ušća

Pjevačica Jelena Karleuša je prije dve godine održala koncert na Ušću poslije čega se kako kaže našla u medijskom linču. Ona tvrdi da je njenom koncertu prisustvovalo 40.000 ljudi, dok su mediji prenijeli kako je doživjela debakl, jer je Ušće bilo prazno.

Otvorenim pismom na Fejsbuku, Jelena se obratila publici, a današnji dan je nazvala danom “VIVA LA DIVA“, po nazivu njenog koncertnog spektakla. U ispovijesti na društvenoj mreži, Karleuša je priznala kako je nakon toga zbog velikog stresa izgubila dvije bebe, a za to krivi Srbiju.

– Za protekle dvije godine, od stresa izgubila sam dvije bebe. Sva ta količina bezumne mržnje i zla, zavisti i pakosti, udarila je tamo gdje sam najslabija. Meni je Srbija ubila dva nedužna bića. I ja to Srbiji nikad neću oprostiti. Ko bi normalan oprostio? – napisala je pjevačica, dodavši da se povukla iz medija kako bi se zaštitila.

Ona je takođe otkrila da je nedavno imala operaciju, ali da je sada dobro.

– Pjevam i igram i kad me boli, kada sam bolesna i kad ne mogu – MORAM – napisala je Karleuša, koja tvrdi da sve to radi iz ljubavi prema svojoj publici.

Pročitajte cijelu pjevačicinu ispovijest:

(SD)

1 komentar

  1. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com