Preminuo Saša Vuković: Popio kisjelinu i mišomor - Volim Podgoricu

Preminuo Saša Vuković: Popio kisjelinu i mišomor

Saša Vuković (48) iz Trstenika, koji je 28. septembra sa suprugom Ružom (40) primljen u bolnicu zbog posljedica trovanja sonom-kisjelinom i mišomorom preminuo je sinoć u Kruševcu, saznaju “Novosti”.

Punih 10 dana ljekari kruševačke Opšte bolnice borili su se za život bračnog para koji je popio otrovne supstance u svom stanu Čajkinoj ulici, gdje ih je i pronašla radnica njihove Turističke agencije “Milenium”.

Kako su “Novosti” već objavile, poziv je Hitna pomoć u Trsteniku primila pretprošlog petka oko 15 sati i 30 minuta, a supružnici iako u vrlo teškom stanju, bili su dovoljno svjesni da ispričaju svojoj radnici šta su popili. Sanitetom su odmah prebačeni u Kruševac, jer Trstenik nema bolnicu.

Preduzete su sve potrebne mjere, pa su pacijenti uz krajnje neizvjesnu prognozu par dana ležali su na Odeljenju za uho, grlo i nos, a potom na Odjeljenju intenzivne njege.

Transport na VMA nije bio moguć. Žena je bila nešto boljeg zdravlja i brže se oporavljala, dok je, prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, muškarcu bukvalno bio istopljen želudac, pa je rađena i intervencija kako bi mu se pomoglo.

Nažalost, ispostavilo se da su otrovi nanijeli nepopravljivu štetu kod Vukovića, pa je podlegao posljedicama trovanja u noći između nedjelje i ponedjeljka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com