Izbio stravičan požar na kući Vučeljića - Volim Podgoricu

Izbio stravičan požar na kući Vučeljića

U požaru koji je izbio juče oko 13 i 30 u porodičnoj kući Nikšićanina Zorana Vučeljića pričinjena je velika materijalna šteta, ali nije bilo povrijeđenih.

Kako je “Vijestima” kazao vlasnik kuće, u kojoj žive dvije porodice sa šest članova, vatra je uništila kompletno potkrovlje, dvije prostorije a doveden je u pitanju i rad radija „083“ koji drži porodica Vučeljića i čije prostorije su smještene u njihovoj porodičnoj kući.

“Šteta je sigurno oko 50 hiljada eura, ali prava je sreća da niko nije stradao jer su u trenutku požara u kući bili moja supruga, snaha i dvoje djece. Naše dvije porodice, kao i troje zaposlenih, živimo od tog radija a njegovo funkcionisanje je dovedeno u pitanje”, kazao je Zoran Vučeljić.

U potkrovlju su stanovali njegov sin, snaha i dvoje djece i sada su praktično ostali bez krova nad glavom. Radio je bio smješten na prvom spratu, dok u prizemlju žive Zoran Vučeljić i njegova supruga.

U gašenju požara učestvovalo je troje vatrogasnih vozila i deset vatrogasaca čijom brzom intervencijom je spriječeno dalje širenje vatre.

1 komentar

  1. Good write-up, I am normal visitor of one’s blog, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a long time. .Séjours en Grece

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com