Podgoričanka S.J. (65) uhapšena zbog sumnje da je ugovarala prostituciju u lokalu “Plavi 10” - Volim Podgoricu

Podgoričanka S.J. (65) uhapšena zbog sumnje da je ugovarala prostituciju u lokalu “Plavi 10”

Podgoričanka S.Jovović (65) uhapšena je zbog sumnje da je posredovala u vršenju prostitucije,saopštila je Uprava policije.

– Službenici Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su, nakon svišemjesečnih aktivnosti tokom 2014. i 2015. godine, a u saradnji sa Višim i Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici, prikupili dokaze koji ukazuju na sumnju da je S.J, u svom ugostiteljkom objektu “Plavi 10”, u Zeti, u dužem vremenskom periodu seksualno eksploatisala više ženskih osoba među kojima su i tri maloljetnice, saopšteno je iz UP.

Osumnjičena je u sobama koje se nalaze u sklopu ovog objekta, kao i na drugim lokacijama, ugovarala sa gostima lokala pružanje seksualnih usluga za novac.

Zbog sumnje da je počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije, S.J. je uhapšena i uz krivičnu prijavu predata zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici na dalju nadležnost.

U Upravi policije su poručili da će i u narednom periodu sprovoditi aktivnosti na otkrivanju, sprječavanju i suzbijanju prostitucije i posredovanja u vršenju prostitucije.

Službenici Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su inače u toku 2014. godine realizovali pet predmeta koji se odnose na suzbijanje prostitucije kao društveno negativne pojave.

U dva predmeta su, kako sumnjaju u policiji, krivična djela počinjena na organizovan način.

U ovim predmetima uhapšeno je 12 osoba koje su osumnjičene da su ugovarale i organizovale pružanje seksualnih usluga od strane ženskih osoba za novac.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com