PROCURJELA PREPISKA: Pogledajte poruke koje je pisao Andrija Mandić (FOTO) - Volim Podgoricu

PROCURJELA PREPISKA: Pogledajte poruke koje je pisao Andrija Mandić (FOTO)

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić inicijator je saopštenja homofobične sadržine, koje je Demokratski front objavio tokom medijske polemike sa Demokratama i Crnogorskom.

To proizilazi iz poruka u koje su “Vijesti” imale uvid.

“Vijesti” su došle u posjed poruka iz kojih proizilazi da je inicijator saopštenja homofobične sadržine, koje je Demokratski front objavio tokom medijske polemike sa Demokratama i Crnogorskom lider Nove srpske demokratije i jedan lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

U jednoj od poruka koje je Mandić uputio se navodi:

Screenshot
Jedna od poruka(Foto: poruka Andrija Mandić)

“Očekivali smo da iz stranke koja nosi ime Crnogorska glavni predlog bude da se napravi i festival gusala, koji su glavni muzički instrument i Srbima i Crnogorcima u Crnoj Gori, a ne da se bune protiv trubača. Međutim očigledno je da ova stranka ne opravdava svoj naziv. Jasno je da su gospodi iz Crnogorske mnogo bliži festivali koji se odvijaju na mjestima za čija su imena emotivno vezani poput Buljarice. Takođe su opčinjeni i političkim personama koje se tajno sastaju, na mjestima sličnog naziva kao Buljarica, sa prikazama poput Bokija 13…”, jedna je od poruka koju je Mandić uputio.

U drugoj poruci koju je Mandić uputio piše:

poruka Andrija Mandić
Poruka koju je navodno uputio Mandić(Foto: Screenshot)

“Crnogorska, jer ne može biti crnogorska ona politička opcija koja više zastupa Eltona Džona nego Boška Vujačića. Ipak shvatamo da su došla takva vremena i da su za kolege iz Crnogorske poželjna samo ona gudala koja mogu da se troše na Buljarici. To je njih izbor i njihova stvar, ali to ne znači da moraju prihvatiti i drugi. Zbog tih njihovih opredjeljenja i stavovga sigurno nećemo odustati od našeg plana da festival iz Guče dobije svoj nastavak na primorju”

Iz Nove srpske demokratije nijesu ni osporili ni potvrdili autentičnost poruka.

Za “Vijesti” je iz te partije rečeno da se više neće baviti prepiskom i saopštenjem i ponovili da će se time baviti partijski organi.

Nekadašnji predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Đorđije Vujović kazao je da ne stoji iza saopštenja Demokratskog fronta (DF) u kome se vrijeđaju funkcioneri Demokrata i Crnogorske i iznose homofobni stavovi.

I menadžer Opštine Budve i visoki funkcioner Nove Milo Božović ranije se izvinio funkcioneru Crnogorske Peru Duletiću zbog saopštenja tog političkog saveza navodeći da se u polemici “prešla mjera dobrog ukusa”.

Vijesti

1 komentar

  1. I just could not depart your site prior to suggesting that I really enjoyed the usual info an individual provide to your visitors? Is gonna be back incessantly in order to investigate cross-check new posts.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com