Ujeo je poskok, ali mu Radica nije ostala dužna: Evo šta je uradila s njim! - Volim Podgoricu

Ujeo je poskok, ali mu Radica nije ostala dužna: Evo šta je uradila s njim!

Šta sve kuršumlijski ljekari u Hitnoj službi doživljavaju to niko ne bi mogao ni da zamisli. Oni ne moraju da idu na teren da bi im se desilo nešto neobično, jer se “dovitljivi” pacijenti na čudne načine dovijaju da povrede koje su im nanijele zmije, insekti, mačke dočaraju ljekarima na originalan način.

Tako je Radica Mitrić iz kuršumlijskog sela Rača utrčala u Hitnu službu, nakon što ju je ujela zmija, s kantom u ruci. A u kanti, ni manje ni više nego poskok koji je ujeo! Malo ga ošamutila, čisto da bude miran u kanti.

“Stavila sam je u jednu koficu koja mi je bila pri ruci i odmah sam pozvala rođaku i donijeli smo je jer sam mislila da je potrebno da je vide zbog seruma koji trebaju da mi daju”, kaže Radica.

Ovo je čist primjer prisebnosti i kako se ne treba bojati zmija.

“Pokazala je zmiju ljekaru koji ju je primio, to je bio poskok”, kaže Nena Vučković, načelnica hitne službe DZ Kuršumlija.

(bulevar.b92)

2 komentara

  1. magnificent submit, very informative. I ponder why the opposite experts of this sector don’t realize this. You must proceed your writing. I’m sure, you’ve a great readers’ base already!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com