DANILOVGRAD SVE PRIVLAČNIJI: Moderni stanovi, povoljna cijena, kreditna podrška i dobra lokacija (FOTO)

Rast cijene stanova u Podgorici, sve užurbaniji život, velike saobraćajne gužve i nedostatak parkinga, preopterećene škole i vrtići, sve manje zelenih površina u novim stambenim blokovima…

Ovo su samo neki od razloga što stanovnici Podgorice, pa i oni koji su poslom vezani za glavni grad, sve češće razmišljaju o stanovanju van urbanog dijela grada, u ambijentu gdje je svakodnevnica opuštenija, i sa manje stresa i žurbe.

Izgradnjom novog, savremenog bulevara do Danilovgrada, kojim se za svega  desetak minuta prelazi razdaljina između dva grada, poraslo je i interesovanje Podgoričana za kupovinu stanova u ovom gradiću.

Jedna od novih, savremenih, zgrada koja omogućava udoban život u Danilovgradu je i zgrada “Rsojevka” koja se nalazi na odličnoj lokaciji, pored danilovgradske Gimnazije “Petar I Petrović Njegoš”.

Svi stanovi posjeduju ostavu i omogućen zatvoreni parking prostor.

U svim stanovima ugrađeni su visokokvalitetni materijali (alu bravarija, španska ,,Tau” keramika, hrastov parket, sistem klima ,,Toshiba” u svim prostorijama).

Zgrada posjeduje širok plato-šetaliste sa klupama i rasvjetom.

Obezbijeđena je povoljna kreditna linija banke, za zainteresovane kupce, a stanovi se prodaju direktno, bez posrednika što im, takođe, smanjuje cijenu ka kupcima.

Površine stanova: 73, 74, 76 i 78 m2.

Kontakt telefoni: 063 200 232 i 069 277 695

loading...
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com