Nova vivo Y serija – vodeći pametni telefoni za svakodnevni život - Volim Podgoricu

Nova vivo Y serija – vodeći pametni telefoni za svakodnevni život

Tri nova uređaja kao pojačanje vivo portfolija u Evropi - Y35, Y22s i Y16

 

  • Y serija je pravi šampion za sve starosne grupe korisnika
  • Poseduju baterije velikog kapaciteta, elegantan dizajn i fantastične kamere, Y serija nudi izuzetne performanse u svakoj cenovnoj kategoriji
  • Sa unapređenom proširenom RAM 3.0 funkcijom, Y35 je savršen za obavljanje više zadataka istovremeno i prebacivanje između aplikacija

Savršena fotografija. Neograničena zabava. Bezbrižno korisničko iskustvo – svaki dan, po cjeo dan: Sa praktičnim funkcijama i baterijama koje traju, novi vivo pametni telefoni Y serije savršeni su saputnici za svakodnevni život. Od modela Y35 koji ima kameru od 50 megapiksela i poboljšanu funkciju proširenog RAM-a 3.0, koji sada nudi dodatnih 8GB memorije* za obavljanje više zadataka bez napora i brzo prebacivanje aplikacija, do velikih baterija od 5000 mAh sa pametnim punjenjem, nova Y serija telefona je „švajcarski nož“ među pametnim telefonima. Uz operativni sistem Android 12, Y seriju objedinjuje elegantan dizajn, dosta prostora za skladištenje i funkcije kamere za Savršen snimak.

Upustite se u životne avanture sa Y35

Y35 posjeduje pametne funkcije i odlične performanse zahvaljujući kojim korisnici nikada neće propustiti da zabilježe životne avanture. Uz izvanrednih 256 GB skladišnog prostora u ovoj kategoriji, Y35 ima dovoljno prostora za aplikacije, video snimke i fotografije. Za one koji zahtijevaju još više prostora za skladištenje, Y35 ima slot za memorijsku karticu do 1TB dodatne memorije i prkosi očekivanjima sa 8GB RAM-a, koji se može povećati sa dodatnih 8GB preko vivo inovativne funkcije proširene memorije, RAM 3.0. Ovo softversko rješenje koristi memoriju telefona za dodatnu memoriju kada je to potrebno, čineći Y35 pravim šampionom kada je riječ o memoriji u svojoj cenovnoj kategoriji i savršenim alatom za brz prelazak iz jedne u drugu aplikaciju i obavljanje više zadataka istovremeno bez napora.

Kao što je slučaj sa svim vivo pametnim telefonima, Y35 je dizajniran da pomogne svakom korisniku da napravi savršen snimak, sa funkcijama koje čine snimanje fotografija i video snimaka zabavnim i lakim. Na zadnjoj strani, sistem trostrukih kamera kombinuje glavnu kameru visoke rezolucije od 50 megapiksela sa makro kamerom od 2 megapiksela za krupne snimke čak do 4 cm blizine i bokeh kameru od 2 megapiksela za kreativne efekte zamućenja pozadine i poboljšane portrete. Osim što nudi visoku rezoluciju, veliki senzor glavne kamere od 50 megapiksela obezbjeđuje odlične performanse u svim uslovima osvjetljenja. Super noćni režim uklanjanja šumove u ​​više kadrova da bi uhvatio svu ljepotu noćnih scena – čak i u uslovima slabog osvjetljenja. Naravno, ljubitelji selfija nisu zaboravljeni, tako da prednja kamera modela Y35 od 16 megapiksela takođe koristi Super noćni režim i napredno smanjenje šumova za kreiranje jasnih svijetlh slika čak i pri slabom osvjetljenju. Prednja kamera ima i Selfie Spotlight Band – namenski blic koji daje svjetlo za zadivljujuće portrete.

Zahvaljujući velikoj bateriji od 5000 mAh i AI tehnologiji za uštedu energije, Y35 ide u korak sa užurbanim modernim načinom života, bez da ostane sa praznom baterijom. Sa brzim punjenjem od 18W, baterija se puni od 1 do 70% u roku od 70 minuta ili može da obezbedi dovoljno trajanje baterije za 258 minuta video reprodukcije za samo 15 minuta punjenja. Potpuno napunjena, baterija omogućava uživanje u 14,3 sata HD video strimovanja ili puna dva dana u režimu mirovanja za Y35. Neometane performanse obezbjeđuje Qualcomm Snapdragon 680 mobilna platforma, uz koju Y35 radi bez problema uz optimizaciju korišćenja energije za produženje trajanja baterije. Uz osmojezgarni procesor i brzinu do 2,4Ghz, Snapdragon 680 pruža 20% brže performanse jednog jezgra i 10% brže performanse GPU od čipseta prethodne generacije.

Opremljen FHD+ ekranom od 6,5 inča, ovaj uređaj pruža širok i impresivan ugao gledanja za video snimke i igre. Rezolucija 2408×1080 i brzina osvježavanja od 90Hz omogućavaju korisnicima da uživaju u zabavi i igrama u potpunosti. Pored toga, Y35 posjeduje visokokvalitetni sistem zvučnika Audio Booster sa do 72 dB jačine zvuka, za snažan zvuk u pokretu. Za kraj, Y35 ima prelijep minimalistički dizajn: ravan okvir, privlačno 2.5D zakrivljeno kućište sa zaobljenim ivicama čine uređaj prijatnim za držanje. Y35 je dostupan u dvije boje – Dawn Gold, sa inovativnim dvoslojnim premazom sa promjenljivim zlatnim nijansama, i Starlight Blue, koja oslikava suptilan sjaj noćnog neba.

Pošto su pametni telefoni među najbitnijim uređajima korisnika, oni moraju da budu pouzdani; Zato je vivo testirao Y35 u svojoj laboratoriji prije masovne proizvodnje, kroz testove pada 32.000 puta, uključivanje i isključivanje slušalica 6.500 puta i uključivanje i isključivanje USB kabla 6.000 puta**.

Y22s – Savršen uređaj za potrebe današnjeg načina života

Y22s je savršen univerzalni uređaj koji nudi moderan izgled i nesmetan svakodnevni rad zahvaljujući 6GB RAM. Ova izdašna memorija prevazilazi većinu drugih pametnih telefona po svojoj cijeni i omogućava besprijekorno izvršavanje više zadataka sa više aplikacija koje rade u pozadini i brzim i lakim prelaskom iz jedne u drugu aplikaciju. Ovaj pametni telefon takođe ima Qualcomm Snapdragon 680 mobilnu platformu, uz 128 GB skladišnog prostora koji se može proširiti do 1TB preko MicroSD memorijske kartice.

Y22s posjeduje sistem trostrukih kamera koji kombinuje glavnu kameru visoke rezolucije od 50 megapiksela sa makro kamerom od 2 megapiksela i bokeh kamerom od 2 megapiksela. Super noćni režim na zadnjoj kameri smanjuje šumove u ​​više kadrova da bi uhvatio svu ljepotu noćnih scena – čak i kada je osvjetljenje daleko od idealnog. Y22s ima prednju kameru od 8 megapiksela, sa paketom softverskih funkcija Y serije za bolje fotografije i video snimke. Ovo uključuje Multi-Style Portrait režim sa nizom funkcija uključujući Face Beauty i bokeh efekte i Video Face Beauty, namjenski algoritam koji dodaje sofisticirano poboljšanje selfi snimcima.

Ekran HD+ modela Y22s od 6,5 inča obezbjeđuje super živopisan vizuelni kvalitet. Zahvaljujući maksimalnoj osvijetljenosti od 530 nita, gledanje je jasno i prijatno čak i u svijetim spoljašnjim okruženjima. I nije samo ekran ono što izgleda sjajno. Minimalističko kućište modela Y22s je moderno sa blagim uglovima, impresivnim sistemom kamera i mat površinom. Dostupan je u dvije karakteristične boje – Summer Cyan verziji, sa osvježavajućom paletom boja inspirisanom hladnim povjetarcem tokom vrelog ljetnjeg dana, i tamnijoj Starlight Blue verziji, koja nudi duboke plave boje uz suptilan blistav efekat.

Imajući na umu čvrstinu, vivo je takođe rigorozno testirao Y22s prije masovne proizvodnje, sa 32.000 testova pada, uključivanjem i isključivanjem slušalica 6.500 puta i uključivanjem i isključivanjem USB kabla 6.000 puta**

Istaknite se stilom uz Y16

Y16 pokazuje da nije potrebno mnogo potrošiti da biste dobili telefon čije performanse zadovoljavaju vaše potrebe. Ovaj pametni telefon Y serije i dalje ima odlične karakteristike i snažne performanse uz dizajn koji odiše stilom. Y16 nudi 128 GB skladišne memorije, koja se može proširiti zahvaljujući prostoru za pozicioniranje MicroSD kartice za dodatnih 1TB. Takođe, sadrži vivo proširenu RAM funkciju koja dodaje 1GB dodatne virtuelne radne memorije, na ugrađenih 4 gigabajta radne memorije, da podrži aktivnije aplikacije u pozadini i omogući neometan prelazak iz jedne u drugu aplikaciju.

Kao pametni telefon serije Y, Y16 takođe nudi bateriju koja traje. Baterija od 5000 mAh olakšava uživanje u video reprodukciji, igricama i muzici, a da se pri tome baterija ne isprazni. Čak podržava i obrnuto punjenje – sjajnu funkciju koja vam omogućava da koristite bateriju Y16 da biste dopunili druge uređaje u pokretu.

Sistem sa dvostrukom kamerom takođe pruža karakterističan zabavan i kreativan vivo pristup fotografijama i video snimcima. Pored glavne kamere od 13 megapiksela i makro kamere od 2 megapiksela, Y16 podržava omiljene funkcije kao što su Panorama, Face Beauty, Live Photo, Time-Lapse, Pro Mode i Dokumenta za bolji kvalitet slika.

Y16 ne pravi kompromise u pogledu stila i karakterišu ga zaobljeni uglovi i veoma tanak dizajn kućišta. Uprkos velikoj bateriji, Y16 je širok samo 8,19 mm. Dostupan u Dazzling Gold boji sa svjetlucavim izgledom ili u elegantnoj crnoj sa suptilnim izgledom sa fluoritnom završnom obradom.

vivo je testirao Y16 u fazi prije proizvodnje, kroz 70.000 pritisaka na dugme za jačinu zvuka, 150.000 pritisaka na dugme za napajanje, pola miliona pritisaka na skener otiska prsta, kao i 10.000 priključivanja i isključivanja USB porta, kao i 6500 ciklusa uključivanja i isključivanja slušalica**.

Cijena i dostupnost

Modeli Y35 i Y22s su dostupni u Crnoj Gori kod ovlašćenih vivo partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 eura, odnosno 229 eura, dok je Y16 dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 189 eura.

* Funkcija proširenog RAM-a postiže se softverom, omogućavajući uređaju da dodjeli određen dio memorije telefona kao dodatnu radnu memoriju. Sistem je inteligentno implementiran i automatski se uključuje i isključuje kada postoji adekvatna memorija za skladištenje.

** Testovi obavljeni u vivo laboratoriji za testiranje, na uzorcima pre proizvodnje, u kontrolisanom testnom okruženju. Svi podaci u saopštenju zasnovani su na parametrima vivo tehničkog dizajna, rezultatima laboratorijskih ispitivanja i podacima ispitivanja dobavljača. Stvarne performanse mogu da variraju u zavisnosti od verzije softvera, specifičnog testnog okruženja i modela telefona

###

O kompaniji vivo

vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrijednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog svijeta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrijednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svjetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.

Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu razvojno-istraživačkih centara, smještenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju i Šijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, vještačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za fotografisanje i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao inteligentnu mrežu proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar), gdje proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 70 zemalja i regiona i uživa povjerenje više od 400 miliona korisnika širom svijeta.

* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.

O novostima u kompaniji vivo možete saznati na vivo.com/rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com