PREKO 400 MILIONA VRIJEDNE NEKRETNINE U BEOGRADU “Crnogorski tajkuni opljačkane pare ulažu u OMRAŽENU Srbiju”

1415 lica sa pasošem CG od čega 13 sa Cetinja, (dominantno tajkuni koji su podržavali Đukanovića i njegovu antisrpsku politiku) vlasnici su blizu 150.000 m2 u Beogradu, čija vrednost po procjeni poreske uprave Republike Srbije je oko 400 miliona eura.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević saopštio je da je u sklopu istraživanja gdje se ulaže opljačkani novac naših građana došao do zanimljivih podataka:
“1415 lica sa pasošem CG od čega 13 sa Cetinja, (dominantno tajkuni koji su podržavali Đukanovića i njegovu antisrpsku politiku) vlasnici su blizu 150.000 m2 u Beogradu, čija vrednost po procjeni poreske uprave Republike Srbije je oko 400 miliona eura.
U Crnoj Gori “prave” pare i pljuju po svemu srpskom, ali nekretnine kupuju u Beogradu! Zašto kupuju nekretnine u zemlji za koju tvrde da je okupirala Crnu Goru koju, inače, ovi Milovi tajkuni, vole više od svega! Zašto mašu zastavama Hrvatske, pjevaju Tompsonove pjesme i slave Oluju, a imaju nekretnine po Beogradu, Novom Sadu, Zlatiboru, Kopaoniku?”, pita Medojević.
dodaje da je najveći broj njih nekretninu u Beogradu kupio u periodu od 2003 do danas.
“Koliko Crnogoraca ima nekretnine u Sarajavu, Zagrebu?”, pita Medojević.
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com