Ako ste rođeni u nekom od ova 3 horoskopska znaka, okrenite se sebi ove godine - Volim Podgoricu

Ako ste rođeni u nekom od ova 3 horoskopska znaka, okrenite se sebi ove godine

Nova 2023. godina biće neuporedivo lakša u odnosu na prethodnu. Neće biti jakih energetskih blokada, ograničenja, izazova i opterećenja.

“Najveći uticaj podnijeli su fiksni znaci – Bik, Lav, Škorpija i Vodolija koji će u 2023. biti znatno smireniji, stabilniji i imaće više samopouzdanja” kaže astrolog Dušan Cincović.

“U 2023. fokus prelazi na promjenljive znake – od marta, ulaskom Saturna u znak Riba, pa će inicirati Blizance, Djevice, Strelčeve i Ribe naredne dvije i po godine, koliko će boraviti u Ribama. Ovi znaci imaju obavezu da se okrenu sebi, da se suoče sa određenim dugo prisutnim problemima koji su ih jako opterećivali; za neke probleme nisu uspjevali da nađu rješenje, ili su te probleme odlagali ili su pokušali da ih riješe na pogrešan način. Sada moraju da budu odgovorniji, disciplinovaniji i da sa mnogo više volje i motivacije krenu da ih rješavaju. Što prije to budu učinili, to će biti pozitivnije po njih i pre će krenuti putem svoje sreće, uspjeha i prosperiteta.

Astrolog ističe da će od svih ovih promjenljivih znakova najlakše proći osobe rođene u znaku Strijelca, a najviše otežanja slijedi Ribama, prenosi Telegraf.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com