Čuveni recept profesora Mermerskog: liječi kompletni organizam! - Volim Podgoricu

Čuveni recept profesora Mermerskog: liječi kompletni organizam!

Ovo je recept za liječenje kompletnog organizma: čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunološki sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, takođe i probavni sistem od patogene mikroflore. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i liječi do ozdravljenja osobe koje su preživjele iste. Sredstvo je i protiv zapaljenja zglobova. Odlično je sredstvo u borbi protiv svih vrsta karcinoma. Također reguliše tjelesnu težinu.

Recept profesora Mermerskog

Sastojci:

400 gr proklijalog žita (pšenice)

15 svježih (najbolje neprskanih) limuna

12 cijelih glavica (ne režnjeva) svježeg bijelog luka

1 kg pravog meda

400 gr svježe orahove jezgre

Priprema proklijale pšenice: 400 gr pšenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da stoji, najbolje preko noći. Poslije 10-12 sati preko čiste krpe/gaze prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscijediti kroz gazu.

U tegli ostaviti iscjeđenu pšenicu. Poslije 24 sata se dobija pšenica s klicama (dužine 1-2 mm.).

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna s koricom i sve zajedno izmiješati u emajlirani lonac. Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže miješati sa drvenom varjačom pa usuti u tegle koje treba čuvati u frižideru. Poslije tri dana smjesa je gotova za konzumiranje.

Doziranje

Ova smjesa se uzima 1-2 kafene kašičice 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Konzumirajte je dok ne nestane. Za preventivu – jednom godišnje.

Za pomoć u liječenju od raka – uzima se na svaka 2 sata.

Recept garantuje zdravlje i dug život; čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljenohidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com