ANDRIJA MILOŠEVIĆ: Mijenjam pelene, sve znam da radim, u vaspitanju sina vodiće me srce

Popularni glumac Andrija Milošević uživa u ulozi oca, mijenja pelene i obavlja sve “slatke” obaveze oko naslednika i pomaže svojoj partnerki, glumici Aleksandri Tomić.

“Mijenjam pelene, tata sam, tata koji radi sve što tate treba da rade. Sve znam i radim, Sandra i ja zajedno”, rekao je Andrija za Telegraf Jetset.

“Daleko sam od onog tipa kao sad “majka sve radi, a ti ništa”. Ne, mislim da sve treba da bude pola pola, da se pomogne, da to bude prava priča, drgačije ne priznajem”, naveo je Milošević.

Andrija ističe da ga je nabolje promijenilo to što je postao otac i da je najvažnije za vaspitanje ono što se priča djeci.

“Na bolje me je promijenilo to što sam postao otac! Isti sam koji sam bio, sada imam još više razloga da budem srećan i sreću dijelim sa drugima, to vam dijete napravi. Ono je generator nježnosti”, ispričao je glumac.

“Mnogo je važno da su nam djeca živa i zdrava i ono što poručujemo djeci pravo, to je ono što nam sada treba. Da nam djeca ne žive u paklu laži i katastrofalnih stvari koji ih navode na to da misle da je nešto dobro, a nije. Moramo kao javne ličnosti da promovišemo lijepu istinu. Potoji istina koja je ledena, ali može da bude lijepa i oslobađajuća. Šta ćemo reći djeci, to je najvažnije”, naveo je Milošević.

S obzirom na to da je djeci na Internetu sve dostupno, pitali su ga da li će svom sina Relji uskratiti Jutjub, društvene mreže ili će ih koristiti uz kontrolu.

“Ne znam, mislim da to niko ne može da odgovori. Možete reći: “Vidi kako je grozno što je sve dostupno djeci”, s druge strane to nam olakšava mnogo toga u životu”, rekao je Milošević i dodao:

“Stvari se mijenjaju, svijet se mijenja, ne možete protiv toga, jedino da živite kao amiš, da odeš na selo, i to je legitimno, da se oslobodiš svih tekovina 21. vijeka i živoš tradicionalan način život, a ko je spreman na to, to su rijetki ljudi. Mislim da će me voditi srce i tako ću ići”.

(Telegraf)

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com