Braća Džulije Roberts i Aleka Boldvina snimaju “Južni vetar”

Holivudski glumci Erik Roberts i Bili Boldvin doputovali su u Beograd kako bi učestvovali u snimanju “Južni vetar: Na ivici”.

Fotografiju sa dvojicom glumaca u jednom hotelu u centru Beograda podijelio je reditelj Miloš Avramović.

“Dobrodošli gospodine Boldvin i gospodine Roberts” kratko je napisao on.

 

 

Podsjetimo, prije nekoliko dana potvrđeno je da će Erik Roberts, inače brat popularne glumice Džulije Roberts, američkog agenta u drugoj sezoni serije “Južni vetar”, i to umjesto holivudskog glumca Majkla Medsena, kako je prvobitno planirano.

Razlog odustajanja Majkla Medsena od snimanja “Južnog vetra” je porodična tragedija. Naime, njegov sin Hadson Li je u januaru ove godine izvršio samoubistvo, zbog čega glumac još uvijek nije spreman da se vrati poslu.

Majkl je i dalje u dubokoj žalosti i zato je otkazao angažman u svim projektima, a potpuno se povukao i iz javnosti. Nakon što je obavijestio producente “Južnog vetra” da ipak neće učestvovati u projektu, oni su odmah krenuli da mu traže zamenu i izbor je pao na Erika Robertsa.

Erik Roberts je ogromnu popularnost stekao još ‘80-ih godina, a njegovu karijeru čini na desetine uloga u velikim filmskim ostvarenjima.

Roberts je 1985. godine nominovan za najprestižniju filmsku nagradu Oskar za najboljeg sporednog glumca u filmu “Runaway Train”, a dobitnik je filmske nagrade BSFCA za najboljeg glavnog glumca u filmu “Star 80”.

Kada su u pitanju njegovi uslovi, nije tražio ništa sepcijalno osim toga da ima svoju prikolicu u kojoj će boraviti i spremati se tokom snimanja serije.

Vilijam Bili Boldvin jedan je od četvorice braće Boldvin. Tokom 1990-ih igrao je u filmovima “Tanka linija smrti”, “Povratni udar“, hororu “Virus” u kome je igrao pored Džjemi Li Kurtis i Donalda Saterlendna, kao i u erotskom trileru “Isječak” gdje je imao strastvene scene sa Šeron Stoun.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com