Braća Džulije Roberts i Aleka Boldvina snimaju “Južni vetar”

Holivudski glumci Erik Roberts i Bili Boldvin doputovali su u Beograd kako bi učestvovali u snimanju “Južni vetar: Na ivici”.

Fotografiju sa dvojicom glumaca u jednom hotelu u centru Beograda podijelio je reditelj Miloš Avramović.

“Dobrodošli gospodine Boldvin i gospodine Roberts” kratko je napisao on.

 

 

Podsjetimo, prije nekoliko dana potvrđeno je da će Erik Roberts, inače brat popularne glumice Džulije Roberts, američkog agenta u drugoj sezoni serije “Južni vetar”, i to umjesto holivudskog glumca Majkla Medsena, kako je prvobitno planirano.

Razlog odustajanja Majkla Medsena od snimanja “Južnog vetra” je porodična tragedija. Naime, njegov sin Hadson Li je u januaru ove godine izvršio samoubistvo, zbog čega glumac još uvijek nije spreman da se vrati poslu.

Majkl je i dalje u dubokoj žalosti i zato je otkazao angažman u svim projektima, a potpuno se povukao i iz javnosti. Nakon što je obavijestio producente “Južnog vetra” da ipak neće učestvovati u projektu, oni su odmah krenuli da mu traže zamenu i izbor je pao na Erika Robertsa.

Erik Roberts je ogromnu popularnost stekao još ‘80-ih godina, a njegovu karijeru čini na desetine uloga u velikim filmskim ostvarenjima.

Roberts je 1985. godine nominovan za najprestižniju filmsku nagradu Oskar za najboljeg sporednog glumca u filmu “Runaway Train”, a dobitnik je filmske nagrade BSFCA za najboljeg glavnog glumca u filmu “Star 80”.

Kada su u pitanju njegovi uslovi, nije tražio ništa sepcijalno osim toga da ima svoju prikolicu u kojoj će boraviti i spremati se tokom snimanja serije.

Vilijam Bili Boldvin jedan je od četvorice braće Boldvin. Tokom 1990-ih igrao je u filmovima “Tanka linija smrti”, “Povratni udar“, hororu “Virus” u kome je igrao pored Džjemi Li Kurtis i Donalda Saterlendna, kao i u erotskom trileru “Isječak” gdje je imao strastvene scene sa Šeron Stoun.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com