BURAN LJUBAVNI ŽIVOT RAMBA AMADEUSA: Prvu ženu ostavio zbog studenktinje, a druga danas živi sa njegovim kumom - Volim Podgoricu

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT RAMBA AMADEUSA: Prvu ženu ostavio zbog studenktinje, a druga danas živi sa njegovim kumom

Muzičar Antonije Pušić, Rambo Amadeus našao se u centru skandala kada ga je producentkinja Lejla Kašić optužila za seksualno uznemiravanje.

Ovaj skandal učinio je da se ponovo priča o privatnom životu slavnog muzičara. Naime, ono što je poznato iz života Antonija Pušića, kako glasi pravo ime ovog muzičara, jeste činjenica da se ženio dva puta.

Njegova prva supruga, Biljana Milojevićm, inače profesorka psihologije, bila je u braku sa Antonijem tri godine, a nakon razvoda, muzičar je upoznao studentkinju njemačkog jezika Karin. Vjenčali su se i dobili tri sina: Iliju, Petra i Marka Antonija.

I ovaj brak se završio neslavno, a par se razveo 2009, nakon više od 10 godina braka.

Dugo su krili od javnosti da su se razveli. ali su kasnije i sami objelodanili tu informaciju.

“Žena i ja smo se sudski razveli, ali smo se odmah, tri-četiri dana posle razvoda, pomirili. Od tada živimo u vanbračnoj zajednici, tako da su naš razlaz, pa ekspresno pomirenje, ostali daleko od šire javnosti” otkrio je muzičar u jednom intervjuu 2011. godine, piše “Hello”.

Vanbračna zajednica nije opstala, a par je ipak krenuo svako svojim putem.

Poslednjih pet godina bivša žena Ramba Amadeusa živi sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac.

Njih dvoje su se poznavali prije nego što su otpočeli vezu jer Antonije i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, pa i kumovi.

Inače, pijre nekoliko godina, u medijima se pojavila priča o muzičarevom nevjerstvu sa medicinskom sestrom, a njegova žena tada je bila jasna, a njen komentar nasmijao je sve:

“Ono što sigurno znam je da je u svakom slučaju podnošljivije saznanje da se radilo o medicinskoj sestri, nego o načelniku klinike. Pošto bunde ne nosim, vjerovatno bi tri slobodna vikenda ili sedmodnevni aranžman u Berlinu poslužili kao bolje rješenje” izjavila je Karin.

(Telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com