ČEKA VAS SVIJETLA BUDUĆNOST! Ovim horoskopskim znacima uspjeh je zapisan u zvijezdama - Volim Podgoricu

ČEKA VAS SVIJETLA BUDUĆNOST! Ovim horoskopskim znacima uspjeh je zapisan u zvijezdama 

Ako ste se nekada pitale da zaista uspjeh može da bude zapisan u zvijezdama, odgovor je “DA”. Kako prenosi časopis Cosmopolitan, jedna američka stranica uradila je istraživanje kako bi saznali u kojim su horoskopskim znacima rođeni najbogatiji ljudi svijeta. Ova tri znaka su na vrhu ljestvice:

Lav

Među 100 milijardera na Forbsovoj listi čak 14 osoba rođeno je u znaku Lava. Lavovi važe za veoma sposobne i odvažne osobe koje, ako vide u nečemu stvarni potencijal, oni se usude da rizikuju, što ih uglavnom dovodi do visokih pozicija i pozamašnih cifara na računu.

Vaga

Na istoj listi 11 osoba rođeno je u znaku Vage. Iako u životu prvenstveno teže balansu, Vage su spremne da žrtvuju određeni segment života i posvete se poslu kako bi sebi i svojoj porodici osigurale i više nego svijetlu budućnost.

Vodolija

Vodolije su izrazito ambiciozne i optimistične osobe. Ponekada znaju da srljaju i dobro se “opeku”, ali njihovo samopouzdanje i želja za uspjehom često ih dovede do iznadprosečnog života. Inače, Vodolija je takođe 11 na Forbsovoj listi.

Astro zabava

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com